Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete S-a aflat deja cine a câștigat sezonul 2 „Asia Express”! Au „răsuflat” vestea fără să vrea: S-au întors din India mai bogați cu 30 de mii de euro! (FOTO)

S-a aflat deja cine a câștigat sezonul 2 „Asia Express”! Au „răsuflat” vestea fără să vrea: S-au întors din India mai bogați cu 30 de mii de euro! (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 10 Ian 2019, 23:51

A doua ediție a reality-show-ului "Asia Express" încă n-a intrat pe post, la Antena 1, dar câștigătorii "au răsuflat"!

Conform unor surse apropiate echipelor de vedete care au participat la aventura din India și Sri Lanka, în marea finală au ajuns Ruby și iubitul ei, Adi, dar și coregrafii Bogdan Boantă și Cocuța. 

Iar premiul de 30.000 de euro ar fi fost adjudecat de coregrafi, potrivit libertatea.ro.

Chiar dacă au plecat pe drumul dragonului în Sri Lanka și India cu gândul că se vor distra la fel de mult cum o fac atunci când se întâlnesc, Cocuța și Bogdan s-au întors epuizați. 

„Suntem triști tare, noi am crezut că o să ne distrăm, o să râdem, dar suntem epuizați, fără haz, loviți. Cine crede că show-ul ăsta este făcut doar pentru a da bine la TV se înșală amarnic. E greu tare de tot”, a povestit Cocuța, completată de colegul și prietenul ei.

„Totul e greu, dar să ne găsim cazare și mâncare e superdificil. Cum să te duci la un om acasă și să îi zici să te lase să dormi cu el în casă? Ne e dor de haine curate”, spunea Bogdan Boantă când încă se afla în Sri Lanka. 
 

Citeşte mai multe despre:   Asia Express