Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Căsnicia Oanei Roman cu Marius Elisei suferă o nouă lovitură. Bărbatul a plecat de acasă cu tot cu afacerea familiei

Căsnicia Oanei Roman cu Marius Elisei suferă o nouă lovitură. Bărbatul a plecat de acasă cu tot cu afacerea familiei

Un articol de: Adela Iacob - 22 Dec 2020, 09:07

Oana Roman a fost părăsită de soțul ei, chiar în prag de sărbători. Din păcate, Marius Elisei a părăsit căminul conjugal după 6 ani de căsnicie.

Vedeta a lăsat să se înțeleagă că Marius Elisei a plecat de acasă de mai bine de o săptămână, însă a evitat să dezvăluie motivul despărțirii.

Eu am făcut tot ce am putut, am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi, ca familie, n-a fost de ajuns, am înțeles că nu se mai poate merge mai departe și o să-mi văd de drumul meu. Cred că este cea mai bună decizie, pentru că eu trebuie să mă concentrez să cresc acest copil minunat pe care îl am și să-mi văd de viața mea”, a povestit spus Oana Roman într-un Instastory.

Mai mult, el a lăsat-o pe Oana și fără afacerea pe care o aveau împreună: un magazin de haine online. Ea a dezvăluit că soțul ei era cel care deținea legal business-ul, în timp ce ea se ocupa de buna funcționare și de promovarea brandului. 

Simt că vă datorez niște explicații în legătură cu postarea mea de aseară și cu încetarea implicării mele în proiectul Mio Boutique. Eu nu am avut niciodată o implicare în actele societății care era în spatele acestui proiect, am mers pe încredere. Am muncit și m-am implicat 100% în acest proiect, care a mers foarte bine încă din prima zi. E un business care a fost pe profit din prima săptămână. Se pare că nu a fost de ajuns. Am considerat că era un proiect comun, de familie. Se pare că am fost singura care a gândit așa”, a spus Oana Roman pe Instagram.

 

Citeşte mai multe despre:   oana roman  -   marius elisei