Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete INCREDIBIL ce a făcut tatăl Denisei cu casa în care regretata manelistă a crescut! Locuitorii din Ștefănești au rămas FĂRĂ CUVINTE: Ceasul vieții merge....

INCREDIBIL ce a făcut tatăl Denisei cu casa în care regretata manelistă a crescut! Locuitorii din Ștefănești au rămas FĂRĂ CUVINTE: Ceasul vieții merge....

Un articol de: Stirescu.ro - 20 Ian 2019, 10:48

La mai bine de un an și jumătate de la moartea Denisei Răducu, tatăl artistei acesteia.

Moartea Denisei Răducu încă este proaspătă în mințile oamenilor, iar tatăl acesteia resimte din plin lipsa fetei sale.

Astfel, pentru a-și mai alina suferința, părintele regretatei cântărețe a transformat în „muzeu” casa unde a crescut fiica sa, potrivit cancan.ro.

De asemenea, Emilian Răducu a montat pe fațada casei din Ștefănești o placă comemorativă încadrată între două tablouri mari de doliu, în care sunt așezate mai multe poze ale regretatei artiste.

Pe piatra de culoare neagră, lângă poza cântăreței, stau aşternute câteva cuvinte pline de suferință: „Ceasul vieţii merge roată şi se-opreşte dintr-o dată. De ce oare, Doamne Sfinte, nu îi spui mai dinainte, s-apuce să fac-o cruce, înainte de-a se duce. Denisa, în fiecare dimineaţă, te aştept să vii acasă. Veşnic să-ţi fie cântecul, zâmbetul şi chipul tău frumos. Te iubim”, sunt cuvintele care stau acum așternute pe casa părintească a cântăreţei.

Oamenii din Ștefănești, comuna natală a artistei, au rămas fără cuvinte.

Citeşte mai multe despre:   Denisa Raducu