Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Ei sunt cei doi artiști care vor lansa cea mai nouă casă de producție din România

Ei sunt cei doi artiști care vor lansa cea mai nouă casă de producție din România

Un articol de: Stirescu.ro - 06 Iun 2019, 18:49

Costi Ioniță și Alex Ceaușu au intrat oficial în afaceri. Cei doi și-au pus la bătaie toate armele și își propun să lanseze în viitorul apropiat un nou val de artiști atât în țară cât și peste graniță.

S-A TERMINAT! SOŢIA LUI MIHAI CONSTANTINESCU A FĂCUT ANUNŢUL ÎN LACRIMI! DA, A LUAT DECIZIA RADICALĂ

„Ne bazăm pe toată experiența noastră de peste 15 ani în domeniu, cunoștiințele și relațiile. Simțim că a venit momentul să și dăruim tot ce am acumulat până acum. Labelul se numește Forzza Music, iar canalul de Youtube are deja 500.000 de subscriberi!”, declară Alex Ceaușu, cancan.ro. 

ATA! S-A TERMINAT! RONA HARTNER S-A DUS! DA, CHIAR ESTE ADEVĂRAT

Pentru toate proiectele pe care le va scoate pe piață casa de producție, piesele sunt compuse de Costi Ioniță, iar clipurile sunt regizate de Alex Ceaușu

„Vom promova artiști foarte talentați și vom încerca să aducem în industria muzicală mai multă lumină și pozitivitate prin proiectele noastre. Primul proiect pe care îl lansăm este trupa formată din 4 super fete, talentate, super voci! Cu ce vine nou acest proiect? Cu faptul că, pe lângă proiectul mare, trupa, fiecare dintre cele 4 fete va avea un proiect solo cu care mergem în paralel. După lansarea trupei ne vom concentra pe lansarea fiecărui proiect solo.”, explică Costi Ioniță.

BRIGITTE, DIAGNOSTICATĂ CU CANCER! ANUNȚ ȘOC DUPĂ CĂSĂTORIA CU PASTRAMĂ

Trupa de fete despre care vorbește Costi Ioniță se numește Gold Money și este formată din Letty, Dodo, Maya Pop și Daiana. Fiecare dintre fete vine cu o experiență solidă în ceea ce privește participarea la show-urile muzicale. Pieasa de debut a trupei se numește „Jellybon” și va fi lansată gratis pe Youtube, adică oricine îți dorește poate să o descarce și să o urce pe propriul canal. Pe lângă fetele de la Gold Money, casa de producție deținută de Costi Ioniță și Alex Ceaușu are semnați și artiști internaționali: OANA – Ecuador, BIANCA – Slovenia, sau LAURA VETTY – Rusia.

 

 

Citeşte mai multe despre:   costi ionita  -   alex ceausu