Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete S-au mutat la casă nouă! Anca Serea și Adi Sînă, sumă colosală dată pentru noua vilă de lux în care s-au mutat: ”Ne doream mai mult spațiu și...”

S-au mutat la casă nouă! Anca Serea și Adi Sînă, sumă colosală dată pentru noua vilă de lux în care s-au mutat: ”Ne doream mai mult spațiu și...”

Un articol de: Adela Iacob - 04 Noi 2019, 20:29

În urmă cu câteva luni, Anca Serea și Adi Sână au devenit din nou părinți, având acum șase copii. Leah le-a întregit familia, astfel că au decis că au nevoie de o casă mult mai mare. 

Anca Serea, Adi Sînă și cei șase copii s-au mutat în Pipera, într-o vilă impresionantă, ce a costat nu mai puțin de jumătate de milion de euro. Cu toate acestea, nu au cumpărat imobilul, ci au preferat să se mute momentan cu chirie acolo pentru a vedea dacă totul este bine. 

Totuși cei doi părinți spun că statul în chirie este doar de moment. Atunci când cei șase copii se vor acomoda cu noua locuință, aceștia vor cumpăra respectiva vilă, conform spynews.ro. 

Copii cei mari au nevoie de camere individuale, iar Anca Serea și Adi Sînă muncesc mult pentru a le oferi tot ce au nevoie. Cei doi părinți au decis că au destule posibilități financiare pentru a-și permite o locuință mai mare. Casa este ideală pentru cei șase copii și rămâne de văzut dacă se vor muta definitiv acolo.

ACESTA E FINALUL: CRISTIAN POMOHACI, LA PUȘCĂRIE! INFORMAȚIA DESPRE PREOTUL ACUZAT DE PEDOFILIE A FOST CONFIRMATĂ

"Ne doream mai mult spaţiu şi am decis să facem această schimbare majoră. Casa în care ne-am mutat este situată în Pipera şi am închiriat-o. Încă nu am cumpărat-o pentru că este important pentru noi să vedem cum se vor acomoda copiii. Ei merg la aceleaşi şcoli şi grădiniţe, aici nu am făcut deloc modificări şi nici nu cred că vom face pentru că nu vrem să le dăm peste cap programul. Dacă lor le va fi bine aici, atunci noi vom cumpăra această frumoasă căsuţă", a declarat Adi Sînă.

 

Citeşte mai multe despre:   anca serea  -   adi sina