Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete ADIO, dar ÎMPREUNĂ! Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au RELAȚII SEPARATE, dar NU AU DIVORȚAT! (FOTO)

ADIO, dar ÎMPREUNĂ! Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au RELAȚII SEPARATE, dar NU AU DIVORȚAT! (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 15 Feb 2019, 09:16

Deși declară că nu au legătură unul cu altul, Carmen de la Sălciua este în continuare soția lui Culiță Sterp. Oficial, divorțul dintre cei doi nu s-a pronunțat. 

Procesul de divorț a început anul trecut, în luna iulie, la solicitarea reclamantei Carmen Maria Sterp, cu Nicolae Sterp ca pârât. 

Magistrații de la Judecătoria Alba Iulia și-au declinat competența ”din oficiu” și l-au trimis la Judecătoria Hațeg. Aici, dosarul a ajuns la registratură cu două luni și jumătate întârziere, iar primul termen nu a fost încă fixat.

În tot acest timp, ambii au recunoscut că au relații cu alte persoane. 

„După ce m-am despărțit de Culiță Sterp, după câteva luni, am început o relație. El, mai întâi, mi-a fost amic, mă consola. E blând, e bun și mi-a dat exact ceea ce aveam nevoie. Adică liniște, bucuria de a avea un sprijin adevărat lângă mine. El nu vrea să profite nicio secundă de mine, preferă să fie discret, nu vrea să se afirme pe spatele meu. De aceea, de altfel, nici nu ne prea afișăm, preferăm să ne trăim, în liniște povestea”, a declarat Carmen de la Sălciua, citează Wowbiz.

Citeşte mai multe despre:   carmen de la salciua  -   culita sterp