Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Carmen de la Sălciua dă cărțile pe față după despărțirea de Culiță Sterp! „Nu mai pot fi un om care zâmbește” (FOTO)

Carmen de la Sălciua dă cărțile pe față după despărțirea de Culiță Sterp! „Nu mai pot fi un om care zâmbește” (FOTO)

Un articol de: Adela Iacob - 01 Mar 2020, 16:14
captura de ecran/YouTube Galerie foto (2) Vedete

Carmen de la Sălciua a recunoscu public, într-un comentariu pe Instagram, că relația eu cu fostul soț, Culiță Sterp, s-a încheiat.

Cu toate aceastea, oamenii au tot felul de întrbări referitoare la viața ei sentimentală. Fanii își doresc să știe mai multe amănunte despre situația în care cei doi cântăreți se află.

O fană a întrebat-o pe Carmen de la Sălciua de ce încă are poze cu fostul ei soț dacă sunține că relația lor este de domeniul trecutului.

„Vor rămâne acolo! Nu a fost un nimeni... a fost soţul meu în faţa lui Dumnezeu şi în faţa lumii! Am un respect faţă de aceşti ani! Atât! În rest să ne ajute Dumnezeu la fiecare pe drumul nostru!”, i-a răspuns Carmen de la Sălciua.

De asemenea, altcineva a vrut să știe dacă Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua au abandonat melodia „Întoarce-te acasă”.

„Da! Îmi cer scuze față de toți cei care ne-ați iubit împreună sau prin prisma melodiilor... și așteptați cu sufletul la gură această melodie! Nu va mai fi lansată și voi fi sinceră cu voi! Nu suntem niciunul dintre noi doar un produs media! Suntem niște oameni care nu pot să joace niște roluri pentru că întâi de toate ne-am promovat iubirea și abia după... muzica! Eu personal nu mai pot fi un om care zâmbește și cântă în fața unei camere cu „mii de cuțite în suflet”. Fiecare are drumul lui acum! Fiecare are o carieră și fiecare are succesul lui! Vă rog respectuos să nu mai insistați cu întrebările pe acest subiect! Am fost sinceră, suntem doi oameni asumați și pentru ambii cred că e incomodă situația aceasta!”, a mai transmis artista.

Citeşte mai multe despre:   Carmen de la Salciua  -   Culita Sterp