Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Carmen de la Sălciua a dat din nou LOVITURA! Acesta e clipul care a trezit fantezia în toți (VIDEO)

Carmen de la Sălciua a dat din nou LOVITURA! Acesta e clipul care a trezit fantezia în toți (VIDEO)

Un articol de: Stirescu.ro - 18 Feb 2019, 14:07

Carmen de la Sălciua e un adevărat fenomen în mediul online. Diva Youtube-ului de România a strâns un milion de vizualizări într-o singură zi la noua ei melodie.


"Nu mai am cuvinte! Mi s-a epuizat stocul! Sunt copleșită și emoționată de ce mi se întâmplă! Viața mea e o furtună, dar acum e vreme bună! Dragilor vă mega mulțumesc pentru acest loc 1! Succesul asta vouă vi se datorează ! Nu poți fi un om de succes dacă nu te iubește Dumnezeu, dacă nu te iubesc oamenii!


Tin minte, când eram micuță mă uitam foarte mult la sport, îmi plăcea de Gabriela Szabo... mă emoționa mereu să o văd pe podium și cel mai frumos moment era acela, când se cânta imnul României pentru o învingătoare! Pentru că ea mereu ajungea pe locul 1! Îmi doream ca într-o zi să fiu atât de iubită... A fost un exemplu pentru mine, ambiția ei și succesul ei, bineînțeles pe latura mea muzicală!

In spatele acestui 1 se află multă muncă și ambiție! Insă munca după cum știm înnobilează omul și îmi doresc să îmi dea Dumnezeu putere să muncesc și să vă dăruiesc melodii frumoase în continuare! Vă mulțumesc pentru

Citeşte mai multe despre:   carmen de la salciua