Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete BOMBĂ în showbiz! Carmen de la Sălciua s-a împăcat cu Culiță Sterp?! Cântăreața l-a părăsit pe Cosmin Isăilă

BOMBĂ în showbiz! Carmen de la Sălciua s-a împăcat cu Culiță Sterp?! Cântăreața l-a părăsit pe Cosmin Isăilă

Un articol de: Alexandra Cismaru - 12 Sep 2019, 14:46

Nu de altceva, dar, după ce nimeni nu le mai dădea nicio șansă, se vorbește ”prin sat” că între Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp lucrurile au devenit, din nou, interesante.

PANICĂ LA CONCERTUL LUI FUEGO! CE A PĂȚIT ARTISTUL CHIAR PE SCENĂ: „TREBUIA SĂ ȚIN OAMENII PÂNĂ...”

Dar să începem cu începutul. Cosmin Isăilă a plecat în Spania pentru câteva zile, după ce, în ultima vreme, au tot fost probleme în relația cu frumoasa Carmen de la Sălciua, crezând că, astfel, distanța și dorul vor repara ce se stricase, potrivit wowbiz.ro.

BOMBĂ! CREAM A SPUS TOT ADEVĂRUL DIN SPATELE CAMERELOR DE LA ”FERMA”: ”M-AM SIMȚIT CA LA PUȘCĂRIE, AM ÎNDURAT FRIG ȘI AM MUNCIT EXTREM DE MULT”

Doar că, între timp, finii lui Culiță Sterp și ai lui Carmen de la Sălciua au decis să își sărbătorească copilașul, un băiețel adorabil.

UN NOU SEMN CĂ DIVORȚUL E APROAPE! ALEX BODI, GEST IEȘIT DIN COMUN, CHIAR DE ZIUA LUI

Și, normal, la eveniment au fost invitați și nașii care, de luni bune, de la divorțul cu scandal dintre ei, nu își mai vorbeau și evitau să se vadă față în față. Doar că reîntâlnirea lor a fost una care, culmea, nu a fost deloc tensionată. Ba chiar, spun unii, dimpotrivă, atât Carmen de la Sălciua, cât și Culiță Sterp jucându-se extrem de bine dispuși cu băiețelul rudelor prin alianță.

Culmea, cei doi au riscat suficient pentru ca, pe conturile lor de socializare, să pună, în același timp, imagini cu micuțul, chiar dacă, evident, Culiță nu apare în clipul de pe Instagram al lui Carmen de la Sălciua, și viceversa. Nu de altceva, dar, probabil, ar fi fost dificil, sursele noastre precizând că au jucat, cu schimbul, rolul de cameraman de ocazie...

Mai mult, susțin sursele noastre, extrem de bine informate, cei doi au stat de vorbă. Și nu, nu s-au salutat doar și și-au aruncat, din vârful buzelor, politicoasa întrebare „Ce mai faci?”, urmată de răspunul de complezență ”Bine...”, cui au discutat despre ce li s-a mai întâmplat în ultima vreme, au râs și, culmea, și-au făcut confesiuni. Ba chiar mai mult, mai în glumă, mai în serios, s-au ”curtat” reciproc pentru o colaborare în domeniul muzical, melodia urmând să fie una de dragoste, cu un videoclip pe măsură. Iar asta, am spune noi, ar însemna ca cei doi artiști să joace riolurile principale, cele de îndrăgostiți, lucru care, probabil, nu îl vor refuza, ci o vor face cu mare plăcere...

”Au fost amabili unul cu celălalt, ba chiar aș crede că au flirtat”, ne-a spus un apropiat de-al celor doi. ”Între Carmen de la Sălciua și Cosmin sunt probleme, Culiță Sterp nu are o relație asumată, deși se vede pe ascuns cu Plușica, așa că nu se exclude ideea unei împăcări între ei, cu atât mai mutl cu cât s-au iubit, în trecut, ca doi nebuni. Iar sentimentele nu se evaporă așa, peste noapte, iar după ce trec supărările, după ce se uită, își amintesc lucrurile frumoase trăite împreună”, ne-a mai spus sursa citată.

De ceva timp, au început să circule imagini cu frumoasa Carmen de la Sălciua, goală, artista acuzându-l pe Culiță Sterp că ar fi în spatele apariției fotografiilor cu pricina. ”Asta e o poză de câțiva ani! Îmi făcusem o poza în oglindă cum cred că își face fiecare femeie! Se observa un corset! Tocmai îmi cumpărasem un corset de remodelare al taliei și îmi făcusem poza în oglindă! Cum fostul soț mi-a spart parola de la telefon, a luat poza din galeria foto împreună cu fosta mea cumnata și au distribuit-o pe toate grupurile! Probabil e un deliciu pentru ei să îmi facă rău! Am purtat o discuție cu părinții mei! Mama suferă foarte mult, dar i-am explicat că trebuie să fie tare! Mama e o femeie credincioasă, noi suntem oameni cărora nu le place să intre în scandaluri! Probabil ați văzut că nimeni din familia mea nu a scos un cuvânt! Judecați voi cum doriți! Am fost învățată să întorc și celălalt obraz, nu să mă răzbun! Dumnezeu ne judecă pe toți!”, ne-a spus, în exclusivitate, Carmen de la Sălciua.

Citeşte mai multe despre:   Carmen de la Salciua