Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Randi a făcut mărturisi! Cum arată femeia care îi va fi mereu alături: "Gelozia este semnul neîncrederii în sine"

Randi a făcut mărturisi! Cum arată femeia care îi va fi mereu alături: "Gelozia este semnul neîncrederii în sine"

Un articol de: Stirescu.ro - 12 Iun 2019, 10:16

Randi este unul dintre cei mai râvniţi burlaci din showbiz-ul românesc. Şi nu e de mirare de ce. Dar cu toate astea, artistul nu are pe nimeni alături. În cadrul unui interviu, cântăreţul a declarat motivele pentru care este singur, dar şi cum trebuie să arate femeia perfectă.

OANA ROMAN, UMILITĂ TOTAL! TOTUL A FOST FĂCUT PUBLIC! ''ATUNCI CÂND ÎȚI IEI ȚEAPĂ''

Randi a făcut mărturisiri sincere despre viaţa personală. Încă nu a găsit femeia care să îi fie alături pentru totdeauna, dar este sigur că va apărea la timpul ei. Se pare că artistul nu este deloc un bărbat complicat. Atributele unei femei ideale, în concepţia lui, nu sunt deloc complexe, ci din contră: chiar foarte simple: trebuie doar să fie înţelegătoare, dat fiind că viaţa lui profesională este tumultoasă în calitate de artist, scrie antenastars.ro. 

ASTA E BOMBA ANULUI ÎN ROMÂNIA! A APĂRUT ULTIMA DISCUȚIE A ELODIEI CU CIOACĂ, ÎNAINTE DE CRIMĂ! MISTERUL A FOST ELUCIDAT!

„Întotdeauna am considerat că ce e personal, trebuie sa rămâna personal. Nu sunt omul care să se dea în spectacol, în public, decât atunci când sunt pe scenă. Așa că ce e al meu, e acasică frumos. Deocamdată nu, dar întotdeauna am căutat-o și sunt sigur că o să apară. Nu este ceva atât de complicat, trebuie doar să fie pentru tine. Nu trebuie să fie perfectă, cea mai tare, cea mai frumoasă. Trebuie să fie doar ca o piesă de lego. Iubire mai găseşti, dar înţelegere, nu prea. Gelozia este semnul neîncrederii în sine și nu am avut probleme cu asta. Nu cred că o să fiu vreodată gelos. Eşecul îl asum. Atunci când eşuezi, viaţa îţi dă o lovitură în mândrie. Eram predispus la depresie, dar durau foarte puţin episoadele. Era ciudat că nu înţelegeai de ce nu erai împlinit. Acum nu mai există energie negativă în mine.” a declarat Randi la Antena Stars.

Citeşte mai multe despre:   randi