Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Care este starea de sănătate a lui Adi Bărar. Fondatorul trupei Cargo a fost depistat pozitiv cu SARS-CoV-2

Care este starea de sănătate a lui Adi Bărar. Fondatorul trupei Cargo a fost depistat pozitiv cu SARS-CoV-2

Un articol de: Adela Iacob - 26 Feb 2021, 19:24

Adi Bărar se află internat după ce a fost diagnosticat cu COVID-19, iar starea lui de sănătate rămâne critică. Medicii au vorbit pentru prima dată despre cum se simte fondatorul trupei Cargo. 

Medicii sunt destul de rezervați cu privire la șansele de supraviețuire ale artistului, ținând cont de faptul că suferă de mai multe afecțiuni printre care şi ciroză hepatică, 

Adi Bărar a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe în urmă cu două zile, atunci când a fost testat pozitiv la virusul SARS-CoV-2

Artistul Adi Barar a fost internat in data de 23 feb 2021, acum două zile, venind prin serviciul UPU direct pe secția ATI a Spitalului Clinic Județean de Urgență Timișoara. Starea lui este critică, dar stabilă. El a fost depistat cu COVID. Are comorbidități importante putem spune că starea lui este stabilă acum, el nu este totuși în afara oricărui pericol”, a declarat Raul Pătrașcu, manager Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara, pentru antena3.

 

Unde este internat Adi Bărar

 

Potrivit surselor pressalert.ro,  Adi Bărar se află internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean din Timișoara, intubat, fiind diagnosticat cu COVID 19.

”Azi, ziua de joi, îl găseşte pe Adi Bărar la spital! Suntem îngrijoraţi pentru situaţia în care se află! Starea lui de sănătate este mai fragilă dacât ne-am fi putut închipui, obişnuiţi fiind cu un Adi cu o constituţie fizică puternică.

Toate gândurile noastre sunt acum alături de el, dorindu-ne totodată ca trecerea prin aceste momente să fie făcută cu respect şi decenţă din partea tuturor. Mulţumim! Vă vom tine la curent!”, au transmis membrii grupului.

Citeşte mai multe despre:   adi bărar