Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Care a fost motivul despărțirii?! Mihaela Rădulescu, totul despre relația cu Felix Baumgartner: „Este o perioadă grea pentru mine din punctul ăsta de vedere”

Care a fost motivul despărțirii?! Mihaela Rădulescu, totul despre relația cu Felix Baumgartner: „Este o perioadă grea pentru mine din punctul ăsta de vedere”

Un articol de: Adela Iacob - 03 Dec 2020, 17:24
FOTO: Instagram: Mihaela Radulescu Vedete

Povestea de dragoste dintre Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner a fost mereu sub lupă, așa cum vedeta de televiziune nu s-a rușinat niciodată să recunoască. Chiar Mihaela a mărturisit, în mai multe râdnduri, că speculațțile cu privire la o posibilă despărțire au apărut încă de la începutul relației.

În ultimul an, pandemia de COVID-19 i-ar fi ținut pe cei doi mai mult separați decât împreună, iar acest lucru a fost, din păcate, valabil și pentru relația sexy brunetei cu fiul ei.

 

Speculații cu privire la o despărțire

 

Recent, într-un interviu acordat revistei Viva, Mihaela Rădulescu a dezvăluit faptul că este deja obișnuită cu speculațiile care se fac aproape zilnic, legat de starea relației dintre ea și sportivul austriac.

De șase ani, de la prima lună ne tot desparte lumea. De la începutul relației, toată presa din România a căutat ceva. Dacă făcea Felix vreo poză cu o fată, fan, gata… era noua iubită. Dacă făceam eu poză cu vreunul, gata era noul iubit. Am constatat că este mult mai bine să dau cât mai puține amănunte, pentru că orice aș da e tot ca ei. Nu văd efortul pentru care aș spune, când văd că pe noi ne desparte cineva cel puțin o dată pe lună. Oamenii preferă să speculeze nefericirea și despărțirea decât să se bucure de fericirea altcuiva”, a declarat vedeta, pentru sursa citată mai sus.

 

Distanța, singurul motiv de separare din relație

 

Vedeta de televiziune a mărturisit că distanța este singurul lucru care a separat-o pe Felix, dar și de fiul ei. Vremurile din pandemie și filmările pentru „Ferma” au fost motivul pentru care Mihaela Rădulescu nu s-a mai văzut în ultimele luni cu cei doi bărbați din viața ei.

„Îți spun direct că asta este o perioadă în care am stat foarte mult despărțiți. În primul rând, pandemia asta ne-a aruncat pe fiecare în câte o țară. Am stat fără copil, fără bărbat. Este o perioadă grea pentru mine din punctul ăsta de vedere. N-am stat niciodată atât de mult timp fără cei doi oameni vitali din viața mea. Chiar nu i-am văzut la față, i-am văzut doar pe Facetime. Nu avem cum de vreo șase luni să punem vreo poză împreună nici dacă vrem, pentru că nu putem. Noi nu avem nimic din viața unui cuplu normal, din punctul ăsta de vedere. Când se întâmplă să mergem pe nu știu unde… Viața noastră e mai mult prin avioane, hoteluri sau prin locuri în care nu am fost niciodată”, a explicat Mihaela Rădulescu pentru Viva.

Citeşte mai multe despre:   mihaela radulescu