Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete CĂTĂLIN BOTEZATU e la pământ! Abia acum s-a aflat despre relație! A primit LOVITURA FATALĂ după moartea ZINEI DUMITRESCU!

CĂTĂLIN BOTEZATU e la pământ! Abia acum s-a aflat despre relație! A primit LOVITURA FATALĂ după moartea ZINEI DUMITRESCU!

Un articol de: Stirescu.ro - 01 Apr 2019, 11:47

Noi detalii halicinante au ieșit  la iveală despre relația dintre Zina Dumitrescu și mama ei. Tensiunile dintre cei dou ar fi fost provocate de Cătălin Botezatu.

 Mai exact, fiul 'Mamei Modei din România' ar fi fost gelos pe acesta, scrie wowbiz.ro.

BOMBA ANULUI! CAZUL ELODIA A FOST ELUCIDAT! CE NI S-A ASCUNS ANI DE ZILE! DETALII CUTREMURĂTOARE

"Zina îl prezenta mereu pe Catălin (ce ironie a sorții, tot Cătălin!) Botezatu –  si nu se sfia s-o facă și public –  ca fiind “băiatul meu”. E știută relația lor extraordinară și de admirat.
Si atunci mă întreb : ce-o fi fost în sufletul lui Cătălin Negreanu, văzând cum mama sa îl înfășoară în dragostea, atenția și grija sa, pe acel băiat “străin”, de aceeași vârstă cu al ei natural, dar cu care nu are nicio legătură de sânge, reducându-i, până la urmă, adevăratului său fiu din cota de iubire și atenție. Peste această frustrare, acumulată în timp, cu siguranță s-a suprapus cea a absenței mamei de lângă tine, atunci cand ai cea mai mare nevoie de ea.

ȘOC LA PRO TV! VESTEA DESPRE FLORIN BUSUIOC A FOST DEJA CONFIRMATĂ! ESTE ȘTIREA MOMENTULUI

Este handicapul cu care cresc toti copii persoanelor publice, ai acelor părinți care nu aparțin numai familiei lor, ci întregii societăți. Devii, la un moment dat, un “bun public”, ajungand să nu-ți mai aparții nici măcar ție, darămite celor dragi. Și copilul trebuie să te împartă cu cei mulți, neînțelegând de ce “mama nu e numai a lui”.  O greșită gestionare a celebrității poate aduce mai târziu mamele, în situații odioase…”, povestește Marina Almășan.

RUGĂCIUNI PENTRU MARELE ACTOR FLORIN PIERSIC! VESTEA A FOST DEJA CONFIRMATĂ! MEDICII AU FĂCUT TOT CE AU PUTUT

Citeşte mai multe despre:   catalin botezatu  -   zina dumitrescu