Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Cântărețele au MURIT în CHINURI! Incredibil ce s-a întâmplat după ÎNMORMÂNTARE! Fanii au fugit când au văzut FANTOMELE (GALERIE FOTO)

Cântărețele au MURIT în CHINURI! Incredibil ce s-a întâmplat după ÎNMORMÂNTARE! Fanii au fugit când au văzut FANTOMELE (GALERIE FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 14 Feb 2019, 11:58

Moartea tragică a unor artiști celebri din România a continuat mult timp să șocheze, deși au trecut ani buni de la disparițiile lor învăluite în mister. Numeroase povești macabre au apărut în legătură cu vechile case în care au locuit înainte de moarte cântăreți consacrați precum Ioan Luchian Mihalea,  Mălina Olinescu sau Mihaela Runceanu. 

Musulmanul Muhamad Zubairm cel care s-a mutat în casa Mălinei Olinescu a simțit adesea prezența solistei, după sinuciderea acesteia, potrivit povestirilor făcute de mama Mălinei.

Locuința lui Ioan Luchian Mihalea, fondator al grupurilor Song şi Minisong, ucis cu sânge rece în 1993, la 42 de ani, ascunde la rândul ei numeroase mistere, potrivit dezvășiorolor click.ro.  

„În toţi aceşti ani, de după 1993, nici unul dintre cei care au locuit acolo nu a rezistat mai mult de o lună. Ziceau că se auzeau strigăte şi bocănituri în miez de noapte!”, a mărturisit o vecină.

Povești stranii sunt țesute și în legătură cu fosta cântăreață Mihaela Runceanu. O perioadă în apartamentul artistei, de la parterul blocului 12, de pe Şoseaua Mihai Bravu au locuit mai multe rude.

“Am locuit împreună cu Xenti şi cu mama în Bucureşti în garsoniera ei. A fost puţin înfricoşător, ani de zile suna telefonul toată ziua și nu răspundea nimeni”, a spus Andreea, verişoara vedetei.

Citeşte mai multe despre:   mihaela runceanu