Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Cântăreața Ellie White, momente de coșmar! Hoții au încercat să îi spargă locuința

Cântăreața Ellie White, momente de coșmar! Hoții au încercat să îi spargă locuința

Un articol de: Adela Iacob - 16 Mai 2020, 22:01

Ellie White, fosta solistă de la Dj Project a trăit momente de spaimă, în noaptea de joi spre vineri. 

Doi hoți au încercat să pătrundă în vila ei, imediat ce starea de urgență a expirat forțat ușa de la intrare. 

Artista care locuiește de șase ani într-un cartier din Corbeanca, alături de soțul ei, impresarul Doru Tinca și cei doi copii ai lor, Mihai și Maria, a dezvăluit că este sigură că hoții au țintit-o după ce în perioda de izolarea a tot postat fotografii și filmulețe cu familia din locuință și curte.

 

 

După ce Ellie a dat vestea pe rețelele sociale, vedetele au început să își facă griji pentru propria siguranță, deoarece mai toată lumea a postat fotografii care ar putea intra pe mâna persoanelor răuvoitoare.

“Este vineri, 15 mai, si teoretic putem pleca oriunde vrem. Insa, aseara am avut parte de un eveniment neplacut, cand doi indivizi au incercat sa intre peste noi in casa, asa ca, acum nu vreau sa plec nicaieri.Nu s-a intamplat nimic grav, dar sentimentul este groaznic”, a scris ea pe Instagram.

Artista a promis își întărească măsurile de siguranță, pentru ca asemenea incidente să nu se mai repete.

 

 

 

Și Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au căzut victime furtului din locuință

 

La sfârșitul anului un incident similar, dar care, din păcate s-a lăsat cu pagube serioase a avut loc în vila cântăreței Alina Sorescu și a soțului ei, Alexandru Ciucu, designerul vestimentar al Casei Regale a României.

Abia se mutaseră în casa cea nouă, când, înainte de sărbători au avut parte de o supriză neplăcută

Spargerea s-a dat tot în miezul nopții, și chiar dacă din locuință au fost sustrase mai multe tablouri de valoare, Ciucu a răsuflat ușurat că familia lui a scăpat nevătămată, pentru că în locuință se aflau și cele două fetițe ale cuplului, Carolina și Raisa, de 6 și de 4 ani.

„Cel mai dureros şi terifiant este faptul că lucrul acesta s-a întâmplat când eram toţi acasă.

Designerul s-a declarat atunci foarte mulțumit de acțiunea Poliției Locale care a ajuns în 10 minute după apelulul lor la numărul de urgență, si care au luat amprente și alte probe de la fața locului.

 

 

 

Teo Trandafir a căzut și ea pradă spărgătorilor de locuințe

 

 

Teo Trandafir mărturisea în luna octombri a anului trecut că locuința ei a fost călcată de hoți și mai multe obiecte de valoare i-au fost sustrase.

Teo a anunțat că îi invită pe cei care au prădat-o să o mai vizitize și altă dată, deoarece s-a înarmat serios, cu un sistem de alarmă performant și cu o firmă de pază.

Poliția avertizează că hoții sunt tentați să spargă locuințele vedetelor, pentru că de cele mai multe ori aceste se afișează cu obiecte de valoare și pentru că deseori deschid singure drumul, oferind detalii despre zona în care locuiesc, despre felul cum este organizată casa și despre ce dețin în locuințe.

Citeşte mai multe despre:   ellie white