Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Călin Geambașu, PROCES PENAL contra LOGODNICEI! ''Mama ei sectantă...''

Călin Geambașu, PROCES PENAL contra LOGODNICEI! ''Mama ei sectantă...''

Un articol de: Andrei Ștefan - 12 Sep 2019, 23:13

De doi ani, artistul Călin Geambașu se află în plin proces cu fosta lui logodnică, pentru custodia  fiului lor, Davin.

Deși Călin a vrut să lase atât casa și copilul mamei, cea din urmă nu a acceptat oferta și a ales varianta procesului și plângerilor penale la adresa lui Călin Geambașu.

Interpretul s-a prezentat miercuri, împreună cu fiul lui, în instanță, pentru apelul făcut de mama copilului în vederea obținerii unui program preferențial de vizită a băiatului, dar Angelica Cadar nu s-a prezentat la proces!

„După ce a pierdut procesul intentat împotriva mea prin care cerea custodia copilului nostru minor Davin, acesta fiind încredințat de către Instanță tatălui, fosta mea logodnică, Angelica Cadar, nici măcar nu își sună sau vizitează copilul cu săptămânile, timp în care își continuă terapiile în tratarea psihicului uman locuind alături de mama ei sectantă în casa unei prietene plecată în străinătate. 

Prima mea ofertă înspre binele și stabilitatea copilului a fost aceea de a-i lăsa ei casa și copilul, urmând ca eu să mă mut la studioul meu de înregistrări, totul pentru a nu-l dezrădăcina pe Davin. În mod șocat, a refuzat și a spus că ea vrea să obțină aceste lucruri prin luptă, nu prin variante amiabile și benefice în primul rând copilului, dar chiar și ei. Luna aceasta m-a chemat din nou în judecată, informația fiind publică, unde Angelica Cadar contestă deciziile de clasare a plângerilor penale împotriva mea, întrucât nu există faptele.

Făcea plângeri fără temei doar pentru a mă șicana pe perioada procesului civil. Deciziile de clasare au fost eliberate de 2 procurori și 2 prim procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, iar referatele de clasare au fost emise de Poliție Balotești și Poliție Otopeni. 

După toate aceste acțiuni ostile calomnioase și dovedite a fi mincinoase, Angelica Cadar nu s-a prezentat ieri la termenul de judecată și nici măcar avocat nu a trimis.

Ne-am încolonat cu toții să așteptăm…nimic. Deschide procese, pierde pe linie, apoi contestă tot. Toți greșesc, numai ea e ok. În rest, uneori răspunde pozitiv invitațiilor noastre de a petrece momente normale de familie (ne jucăm cu Davin, luăm masa împreună, ne plimbăm cu bicicletele, dansăm), alteori efectiv dispare și atacă din umbră, știind că singura armă pe care o are este bumerangul, armă de al cărei efect se bucură din plin. Noi, sperăm și așteptăm să dea roade terapiile ei de acum. Avem un copil de crescut care merită să se bucure de aportul ambilor părinți”, a declarat Călin Geambașu, potrivit CanCan.

Citeşte mai multe despre:   calin geambasu