Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Călin Geambaşu va petrece Sărbătorile cu AMBELE FOSTE IUBITE! (FOTO)

Călin Geambaşu va petrece Sărbătorile cu AMBELE FOSTE IUBITE! (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 12 Dec 2018, 12:53

Călin Geambaşu (42 de ani) va petrece Revelionul cu două dintre cele mai importante femei din viaţa lui. Solistul va concerta cu trupa sa la Oradea, acolo unde va merge cu fiul lui, mama acestuia, dar şi cu Pisa, iubita lui din liceu, cu care are o relaţie specială, scrie Click.

În această perioadă, Cristina Uta sau Pisa, cum o alintă el pe iubita sa din liceu, se întoarce în ţară pentru a fi cu el şi cu fiul lui, Davin.

„Şi vântul te cheamă cu-o mie de şoapte/ Te-aduce la mine de foarte departe / Mă laşi să te chem şi să te caut/ Fii doar a mea...". 17 ani de carieră strălucită ca Prim-Balerină a Teatrului de Stat din Salzburg. Drum bun, Pisa, şi te așteptăm cu drag de pe ruta Salzburg - București! După 7-8 ani de relație (din 1992-2000), cu Pisa în videoclip, deși nu mai eram "un cuplu", dar rămânem "suflete iubite pentru totdeauna”, a scris Călin Geambaşu pe pagina sa de Facebook.

„Pisa vine spre noi, mai are câteva zile, chiar ore şi ne va fi alături. Cântăm în Oradea în noaptea de Revelion şi vom fi acolo şi a doua zi, la un Carnaval. Davin va merge cu noi, la fel şi Pisa. Ea este născută de Crăciun, precum îngeraşii, fiind şi ea un îngeraş de Crăciun. Noi ne iubim etern, nu s-a pus problema să ne despărţim, trăim o iubire profundă. Vom petrece alături de naşii de botez ai lui Davin”, a mai povestit Călin.

Legat de Angi, fosta iubită, artistul a chemat-o să petrecă alături de copilul lor. „Nu-i pun piedici în a-şi vedea copilul, care trebuie să aibă şi mamă, şi tată. Mai mult, i-am făcut rezervare la un hotel de 4 stele, în Oradea, să meargă cu noi. I-am sugerat să-şi ia în serios rolul de mamă, de om”, a spus cântărețul.

Citeşte mai multe despre:   calin geambasu