Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Maria Dragomiroiu, emoționată până la lacrimi! Vedeta, a primit din partea nepoților cel mai frumos cadou

Maria Dragomiroiu, emoționată până la lacrimi! Vedeta, a primit din partea nepoților cel mai frumos cadou

Un articol de: Alexandra Cismaru - 15 Aug 2019, 21:50

Maria Dragomiroiu și-a serbat astăzi ziua de nume și a fost emoționată până la lacrimi. Îndrăgita interpretă de muzică populară a primit din partea nepoților cel mai frumos cadou.

Maria Dragomiroiu și-a serbat astăzi ziua de nume. Așa cum era de așteptat, familia îndrăgitei interprete de muzică populară, dar și apropiații i-au fost alături. Maria Dragomiroiu a primit urări de bine, dar și cadouri însă… cel mai de preț lucru pe care l-a primit de ziua ei a fost un coș de flori, cu fotografiile celor patru nepoței ai săi.

GINECOLOGUL MĂ IMPLORASE... ANDREEA ESCA A RUPT TĂCEREA: TOATĂ LUMEA A AMUŢIT CÂND A AUZIT ASTA...

„De ziua mea, alături de cele patru daruri trimise de Bunul Dumnezeu: Ilinca-Nicole, Maria-Alessandra, Ana-Elisabet, Ioan-Daniel”, a scris Maria Dragomiroiu pe contul ei de socializare.

DEPRESIV ȘI ALCOOLIC: CE A DECIS ANTENA 1 ÎN LEGĂTURĂ CU PREZENȚA LUI MIHAI BENDEAC PE POST! E FĂRĂ PRECEDENT!

Maria Dragomiroiu s-a născut pe data de 11 iulie 1955, în localitatea Marcea, județul Vâlcea. Este interpretă de muzică populară, cu o voce deosebită și un amplu registru vocal. Maria Dragomiroiu este, totodată, posesoarea unei tehnici excelente, de solistă de muzică clasică.

OANA LIS A COMIS-O DIN NOU! BLONDINA, PRINSĂ CU SÂNII PE DINAFARĂ! VIOREL ERA SĂ FACĂ INFARCT CÂND A VĂZUT IMAGINILE DEOCHEATE (FOTO)

Maria Dragomiroiu a fost comparată – de-a lungul timpului – cu Maria Tănase, doamna cântecului popular românesc. Președintele României, Ion Iliescu, i-a oferit artistei Maria Dragomiroiu – pe 7 februarie 2004 – Ordinul Meritul Cultural în grad de Comandor, Categoria D – “Arta Spectacolului”, „în semn de apreciere a întregii activități și pentru dăruirea și talentul interpretativ pus în slujba artei scenice și a spectacolului”.

De câteva săptămâni, artista a ieșit oficial la pensie. De curând, Maria Dragomiroiu a dezvăluit în cadrul unui interviu câți bani primește lunar după ce s-a pensionat: “Am ieşit la pensie de o lună şi după 40 de ani de muncă, am 1.200 de lei. Cum aş putea trăi?! Nu pot renunța la cântat, depind de el din punct de vedere financiar. Am nevoie să trăiesc, totul trece prin stomac. Nu suntem plătiți ca artiștii din afară care își permit să se retragă la un moment dat”, a declarat interpreta la o emisiune TV.

Citeşte mai multe despre:   Maria Dragomiroiu