Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete S-au despărțit?! Brigitte Năstase pregătită de un nou început: Pentru mine este... Ce s-a întâmplat cu logodnicul vedetei

S-au despărțit?! Brigitte Năstase pregătită de un nou început: Pentru mine este... Ce s-a întâmplat cu logodnicul vedetei

Un articol de: Stirescu.ro - 08 Ian 2019, 19:15

Nu au trecut nici trei luni de când s-a logodit și Brigitte Năstase a lăsat de înțeles că s-a despărțit de Cornel.

Ea vorbește de un ”nou început”, fără a detalia prea mult motivul despărțirii.

În urmă cu o lună Brigitte s-a afișat la brațul lui Cornel Oană, pe o pârtie, foarte fericită, iar în toate interviurile oferite până atunci părea că se îndreaptă cu mare viteză spre o căsătorie, potrivit cancan.ro.

Recent ea a fost invitată într-o emisiune de divertisment, moment în care s-a văzut că nu mai poartă inelul de logodnă, plus că a șters toate pozele cu el de pe contul de Instagram.

Cel care a sesizat primul aceste lucruri a fost Cătălin Măruţă, care a avut-o invitată în platou odată cu ceilalţi concurenţi ai noului sezon „Ferma vedetelor”.

„Brigitte, tocmai începusei o poveste de dragoste…Crezi că o să mai reziste relaţia ta după experienţa asta cu „Ferma„?”, a început Măruţă să abordeze subiectul.

„Mie îmi place să am o relaţie frumoasă de prietenie cu cei 17 colegi ai mei. Mie îmi plac începuturile şi consider că cel mai mare şi mai important este acest început„, a replicat ea.

„De fapt, trebuie să aflăm ceva, tu nu mai… Mai eraţi împreună sau nu?„, a întrebat-o Cătălin Măruţă.

Iar răspunsul lui Brigitte a fost cu subînţeles: „Bip! Nu doresc să discut despre problemele mele de acasă, pentru că pentru mine este un nou început această „Fermă” şi doar atât pot să spun„.

Măruţă a insistat: „Deci clar, povestea de dragoste se cam epuizase. Şi am văzut că nici inelul nu-l mai ai pe mână. Ăla de logodnă. Gata, s-a terminat?”

 „Bip. Nu vreau să vorbesc despre aşa ceva. Ţi-am zis, îmi plac începuturile noi şi acesta este cel mai frumos început”, a mai spus Brigitte.

Citeşte mai multe despre:   Brigitte Nastase