Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Brian Austin Green și Megan Fox divorțează. Actorul a vorbit despre motivul care se află în spatele acestei decizii

Brian Austin Green și Megan Fox divorțează. Actorul a vorbit despre motivul care se află în spatele acestei decizii

Un articol de: Adela Iacob - 20 Mai 2020, 14:38
sursa Foto: usatoday.com Vedete

Brian Austin Green și Megan Fox s-au despărțit după 10 ani de relație. Actorul a vorbit despre acest subiect în podcastul lui. Acesta a explicat cum de s-a ajuns la o astfel de decizie. Potrivit mărturisirilor lui, cei doi luaseră decizia să se despartă încă de la sfârșitul lui 2019. 

 

Brian Austin Green a povestit despre motivul care a stat în spatele despărțirii

 

Brian Austin Green a rupt tăcerea și s-a hotărât să vorbească despre despărțirea dintre le și Megan Fox în noul episod din podcastul său intitulat With Brian Austin Green. Cei doi au luat decizia de a se despărți încă de la sfîrșitul lui 2019, însă niciunul dintre ei nu a vrut să vorbească despre asta atunci. Actorul a așteptat să fie pregătit sufletește pentru a da o astfel de veste.

„Mi-am dorit ca acest lucru să vină de la mine. Am vrut ca oamenii să afle totul de la mine și atât”, a spus acesta. „Nu-mi doresc să mai vorbesc despre asta”.

După care, Brian Austin Green a continuat prin a povesti în detaliu cum de s-a ajuns la această decizie. Ba mai mult, acesta a mărturisit că în toamna trecută, în timp ce Megan Fox a fost plecată la filmări pentru cinci săptămâni, actorul a visat într-o seară că se vor despărți.

„La vreo 3 săptămâni de când a plecat ea la filmări am avut un vis, ceva complet normal, chiar dacă eu de obicei nu-mi amintesc visele… dar am visat că, atunci când s-a întors, am început să fim distanți, iar lucrurile au început să numai fie în regulă și să fie ciudate”, a mărturisit acesta.

În următoarea zi, i-a povestit visul soției sale, iar acesteia nu i-a venit să creadă și a încercat să îl liniștească. Însă, se pare că visul nu a fost o înșelătorie pentru că după ce s-a întors Megan de la fimări, lucrurile din respectivul vis au început să se adeverească.

„Am zis să o las câteva săptămâni, m-am gândit că a fost în altă țară, e obosită de la zbor, a avut filmări până noaptea târziu și trebuie să o las puțin să-și revină. Așa am și făcut”, a spus Brian Austin Green.

 

Brian Austin Green a mărturisit că nu este vorba de infidelitate

 

Dacă a văzut că situația nu se îmbunătățește, actorul a decis să vorbească despre acest subiect cu aleasa lui, însă a avut parte de o surpriză neplăcută. Megan Fox i-a dezvăluit faptul că în timpul în care a fost plecată a realizat că se simte mai fericită sigură.

„Am realizat că atunci când eram singură și lucram mă simțeam ca mine însămi, mi-a plăcut mai mult de mine așa și m-am gândit că este ceva ce mi-aș dori să încerc”, iar fi spus aceasta.

Brian Austin Green a dezvăluit faptul că nu s-a supărat pe Megan Fox și a înțeles situația. După care, cei doi s-au separat pentru un timp pentru a vedea „ce le rezervă viitorul”, dar flacăra iubirii nu s-a mai reaprins. Totuși, actorul a afirmat că au rămas prieteni.

„Nu se poate să fie așa și pentru noi. Nici unul dintre noi nu a făcut ceva greșit, mereu am fost sinceri unul cu celălalt”, a explicat el. „Știu că mereu o să mă iubească, iar atunci când vine vorba despre familie, avem creat ceva foarte special. Așadar, ne-am decis să facem în așa fel încât să nu pierdem asta, să facem orice ar fi ca să putem rămâne prieteni și să fim uniți pentru copiii noștri”, a mai adăugat Brian.

De asemenea, acesta a vrut să sublinieze faptul că nu a fost cazul de infidelitate întrer ei, vrând să contracareze zvonurile potrivit cărora Megan Fox ar avea o relație cu Machine Gun Kelly.