Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Botezatu N-A RENUNȚAT la ACEST LUCRU pentru NICIO FEMEIE! Designerul RUPE TĂCEREA!

Botezatu N-A RENUNȚAT la ACEST LUCRU pentru NICIO FEMEIE! Designerul RUPE TĂCEREA!

Un articol de: Stirescu.ro - 19 Noi 2018, 14:11

Mulţi visează la viaţa extravagantă pe care Cătălin Botezatu o trăieşte. Acesta este permanent înconjurat de lux şi de unele dintre cele mai frumoase femei din lume. De-a lungul vremii însă, creatorul de modă a avut mereu alte priorităţi. Cea mai importantă, spune designerul, este chiar cariera sa. 

Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, Cătălin Botezatu a afirmat că niciodată nu a pus o femeie mai presus de cariera sa în modelling. 

"În viață nu trebuie să faci întotdeauna ce vor părinții, am devenit dintr-odată rebel. Am luat bătaie până în clasa a 12-a. Toți banii mei i-am cheltuit pe haine și pantofi, pentru iubita mea, care era măritată. M-au atras femeile măritate, femeile cu probleme. Am fost pe punctul de a renunța, îmi spuneam în sinea mea că pot face orice, să fiu fericit, dar mi-am dat seama că nu voi putea să trec de la fashion, de dragul unei femei, niciodată. Iubesc mai mult moda și îmi dau seama că este cea mai importantă. Ea te poate face să rămâi pentru eternitate undeva în amintirea oamenilor, iar asta e mai important decât orice femeie", spune designerul.

Cu toate acestea, renumitul creator de modă nu exclude posibilitatea de a deveni un familist convins: "Am doi copii, cu mame diferite. Așa a fost să fie, nici eu nu am știut. Poate că o să mai am copii, niciodată să nu spui niciodată. Aș schimba și scutece.", menţionează Spynews.ro

 

Citeşte mai multe despre:   Catalin Botezatu  -   Antena Stars