Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete COŞMAR LA CASA REGALĂ! Prințul Harry a fugit de la PALAT! Meghan Markle e în STARE DE ŞOC

COŞMAR LA CASA REGALĂ! Prințul Harry a fugit de la PALAT! Meghan Markle e în STARE DE ŞOC

Un articol de: Adela Iacob - 13 Oct 2019, 11:18

Prinţul Harry, soţia sa, Meghan Markle, și bebelușul lor, Archie, vor începe azi o vizită de zece zile în sudul Africii.

ŞOC ŞI GROAZĂ ÎN ROMÂNIA! MARIA GHIORGHIU A FĂCUT ANUNŢUL: "CUTREMUR DISEARĂ! VA FI CUTREMUR, FRAŢILOR" (GALERIE FOTO)

"Africa (este) o regiune care, în ultimele două decenii, mi-a fosta ca o a doua casă", a scris prinţul pe Instagram cu câteva săptămâni înainte de această călătorie, primul turneu oficial în familie al cuplului princiar britanic şi care va debuta în Africa de Sud.

BOMBĂ ÎN MUZICA POPULARĂ: IRINA LOGHIN, PRINSĂ ÎN FAPT CU PARTENERUL! FUEGO E ÎN STARE DE ȘOC... (GALERIE FOTO)

În timpul celor trei zile pe care le vor petrece împreună în Cape Town, ducele şi ducesa de Sussex vor vizita proiecte sociale şi de mediu şi se vor întâlni cu arhiepiscopul emerit Desmond Tutu, un important activist anti-apartheid, precum şi cu reprezentanţi religioşi şi tineri lideri.

Prinţul Harry va călători apoi singur în Botswana, Angola şi Malawi, unde va participa la activităţi precum plantarea copacilor într-o rezervaţie naturală, va asista la acţiuni anti-braconaj şi va vizita proiecte dedicate luptei anti HIV/AIDS.

S-A AFLAT TOTUL, DUPĂ 20 DE ANI! TEO TRANDAFIR, PE FELIE CU MIRCEA BADEA! IMAGINI DEOCHEATE AU AJUNS PE INTERNET (GALERIE FOTO)

Un moment emoţionat din programul turneului se va desfăşura în provincia Huambo, din Angola, unde prinţul britanic va vizita locul în care a fost realizată o fotografie emblematică cu prinţesa Diana, în 1997, pe când aceasta inspecta o operaţiune de deminare, precum şi un centru de ortopedie vizitat de prinţesă şi care va fi redenumit în onoarea sa.

 

 

 

 

ELIXIRUL EGIPTEAN DIN 2 INGREDIENTE: VINDECĂ TOT ORGANISMUL ŞI ASIGURĂ O VIAŢĂ LUNGĂPe 1 octombrie, Harry şi Meghan îşi vor continua împreună turneul în Africa de Sud, care se va încheia în ziua următoare cu o vizită la Johannesburg.

Presa britanică a relatat că Harry şi Meghan ar putea lua în considerare, la un anumit moment, să se mute în Africa, continent pe care îl iubesc amândoi în mod deosebit. Meghan l-a însoţit pe Harry într-o vizită în Botswana la scurt timp după ce s-au cunoscut.

 

Citeşte mai multe despre:   Printul Harry  -   Meghan Markle