Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! MIHAI TRĂISTARIU, relație bombă cu ANDREEA BĂLAN: "A bătut-o cu PUMNII ȘI PICIOARELE"

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! MIHAI TRĂISTARIU, relație bombă cu ANDREEA BĂLAN: "A bătut-o cu PUMNII ȘI PICIOARELE"

Un articol de: Stirescu.ro - 21 Ian 2020, 13:18

Mihai Trăistariu, la fel ca soțul Andreei Bălan, nu a avut deloc o copilărie prea ușoară. Asta din cauza comportamnetului extrem de violent al tatălui său.

ŞOC TOTAL ÎN SHOWBIZ: SEXY-CÂNTĂREAŢA DE MUZICĂ POPULARĂ, PRINSĂ ÎN FAPT CU SAXOFONISTUL! SOŢUL ARTISTEI A LUAT FOC CÂND A VĂZUT IMAGINILE EXPLICITE (GALERIE FOTO)

Despre toate acestea a vorbit însuși cântărețul care a recunoscut că tatăl său o bătea pe mama sa cu pumnii și picioarele.

SCANDAL BOMBĂ LA CASA REGALĂ! ADEVĂRATUL MOTIV AL DIVORŢULUI LUI MEGHAN MARKLE! PRINȚUL HARRY A AFLAT TOTUL DESPRE RELAȚIE (GALERIE FOTO)

”Pe 23 aprilie s-a sărbătorit Sfântul Gheorghe, iar pe 30 aprilie era ziua de naștere a lui taică-meu... De un an n-am mai ajuns la mormântul părinților... Taică-meu, pe nume Gheorghe Trăistariu, pictor renumir în Piatra Neamț, provine dintr-o familie de 10 frați. Nici nu-mi dau seama dacă mai trăiește vreunul dintre ei. Diferența de vârstă dintre maică-mea și taică-meu era de aproape 14 ani. Nu s-au înțeles deloc. Talentul său a fost moștenit de Vasile Trăistariu, frate-meu! Care, în opinia mea, chiar l-a depășit pe taică-meu.

INCENDIAR! OANA ROMAN A FĂCUT-O ÎN DIRECT! FANII ȘI-AU FĂCUT CRUCE CÂND AU VĂZUT IMAGINILE! ASTA E PREA DE TOT (GALERIE FOTO)

Cert e un singur lucru: am obesrvat să aproape întotdeauna, carul de talent primit de la Dumnezeu vine la pachet cu alte câteva ”calități”. În cazul lui taică-meu... a fost violența! A bătut-o pe maică-mea de a snopit-o! Asta mi-a rămas cel mai pregnant în minte. La noi în casă, fiecare dimneață începea cu oale și capete sparte. Slavă Domnului că semăn leit cu maică-mea.

APARIȚIE STRANIE LA MORMÂNTUL LUI LEO IORGA! FANII S-AU CRUCIT! SOȚIA SA ERA ACOLO CÂND... (FOTO)

Totuși, de la taică-meu moștenesc două calități supreme: părul creț și voința... Cred că sunt printre puținii de neegalat în shobizul românesc! Eu, când îmi propun ceva, fac tot ce-mi stă în putință să reușesc!”, a povestit Mihai Trăistariu.

Citeşte mai multe despre:   mihai traistariu