Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete BOMBĂ! Aici se organizează ORGII SEXUALE SECRETE! Vezi dacă tu îndeplineşti condițiile impuse ca să devii membru al celebrului club

BOMBĂ! Aici se organizează ORGII SEXUALE SECRETE! Vezi dacă tu îndeplineşti condițiile impuse ca să devii membru al celebrului club

Un articol de: Adela Iacob - 10 Dec 2019, 19:05

Desfrâu total în Florida!

 

BOMBA MOMENTULUI! GINA PISTOL, OTRĂVITĂ ÎN ASIA?! S-A ÎNTÂMPLAT ÎN URMĂ CU PUȚIN TIMP (GALERIE FOTO)

 

Un conac a fost transformat într-un club destinat orgiilor sexuale, la care au acces însă numai cei mai bogați, puternici și cunoscuți oameni din lume.

Accesul la petreceri îi costă pe membri între 2.000 și 8.000 de dolari.

 

ADEVĂRUL DESPRE RELAȚIA LUI CRISTI BORCEA: O IUBEȘTE CA UN NEBUN! VALENTINA PELINEL A AFLAT TOTUL DESPRE COPIL (GALERIE FOTO)

 

Dacă este pentru prima oară, participanții trebuie să treacă printr-un proces riguros de verificare în care trebuie să-și dezvăluie pe lângă nume, vârstă și ocupație, și fanteziile erotice, scrie ciao.ro.

 

CUTREMUR LA PRO TV! CABRAL A PĂȚIT-O GRAV! NENOROCIRE LA VOLAN! FANII S-AU CRUCIT CÂND AU VĂZUT MAȘINA! IMAGINI DE COȘMAR

 

La final, doar cei care sunt considerați suficient de atractivi și „de elită” vor fi acceptaţi.

Fondatorul evenimentului a spus că a venit cu ideea pentru club după ce a vizionat celebrul film din 1999, ”Eyes Wide Shut”.

Într-o scenă din acest film, personajul lui Tom Cruise se afla la o petrecere unde se consumă ”sex satanic”, petrecere care are loc într-un conac misterios.

 

IMAGINI HORROR! TRUPUL LUI CORNEL GALEȘ, MUTILAT ÎN ULTIMUL HAL! APROPIAȚII ACESTUIA AU RĂMAS ABSOLUT ȘOCAȚI (GALERIE FOTO)

 

„Este ca o petrecere de cocktail”, a spus fondatorul evenimentului.

„Apoi, după miezul nopții, o să evolueze într-o petrecere la care oamenii vor vrea să se dezbrace și să facă dragoste”, a adăugat acesta.

Conform ghidurilor de etichetă ale clubului, domnii sunt obligați să poarte ”black tie” corespunzător, în timp ce doamnele trebuie să fie îmbrăcate elegant, în ținute de de seară.

 

CLIPE DE GROAZĂ! MIRABELA DAUER, BĂTUTĂ ȘI AMENINȚATĂ CU MOARTEA! DIN PĂCATE, A PARALIZAT...

 

Măștile sunt obligatorii la intrare, dar pot fi îndepărtate pe parcursul serii.

Fotografiile nu sunt permise în interiorul clubului.

Clubul spune că regula sa de aur este „Întotdeauna cerem, înainte de a atinge”.