Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete BOMBA ANULUI! IRINEL COLUMBEANU se întoarce la MONICA GABOR ?! Dezvăluiri incendiare din PALATUL de la IZVORANI (FOTO)

BOMBA ANULUI! IRINEL COLUMBEANU se întoarce la MONICA GABOR ?! Dezvăluiri incendiare din PALATUL de la IZVORANI (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 03 Ian 2019, 19:52

Fiica lui Irinel Columbeanu, Irina, a transmis o solicitare incendiară către celebrul milionar român. Micuța  și-a exprimat dorința de a se muta cu mama sa și cu Mr. Pink în SUA.

Irinel Columbeanu a mărturisit că nu are nimic împotrivă, dar cu o condiție: dorește ca fata lui să aibă parte d ecea mai bună educație, scrie a1.ro.

„În legătură cu dorinţa mamei Irinei, ca fiica noastră să se mute cu ea în Statele Unite, pot spune că aceasta nu este o noutate pentru mine şi că amândoi părinţii suntem în egală măsură preocupaţi să-i asigurăm fiicei noastre un viitor cât mai promiţător. În plus, eu însumi sunt pregătit, atunci când Irina îşi va manifesta această opţiune, ca nu numai să îmi dau acordul în acest sens, ci să încerc chiar să facilitez luarea la timp util a acestei decizii majore pentru cursul vieţii ei, rămânând în continuare solidar, în exclusivitate, cu doar ceea ce va fi mai bine pentru viitorul Irinei per ansamblu şi abţinându-mă să pun în ecuaţie şi să mă gândesc şi la al meu”, a spus Irinel Columbeanu

Citeşte mai multe despre:   irinel columbeanu  -   monica gabor