Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete BOALA care i-a SCHIMBAT destinul Mihaelei Borcea! A primit diagnosticul crunt de la MEDICI!

BOALA care i-a SCHIMBAT destinul Mihaelei Borcea! A primit diagnosticul crunt de la MEDICI!

Un articol de: Stirescu.ro - 12 Dec 2018, 14:14

Mihaela Borcea, fosta soție a lui Cristi Borcea, a primit un diagnostic crunt de la medici. Era în clasa a opta când a aflat că s-a îmbolnăvit de hepatita A. 

Fosta soție a lui Borcea a povestit că vrut să urmeze o carieră în medicină, însă din cauza unei hepatite s-a văzut nevoită să renunțe la planurile ei.

Mihaela Borcea a reușit să construiască afaceri de succes, ocupându-se chiar și de firmele fostului ei soț, Cristi Borcea. Î

nsă, aceasta a dezvăluit că și-a dorit altceva pe vremea când era doar o adolescentă.”Eu am vrut iniţial să urmez medicina, numai că am făcut hepatita A în ultimul an de şcoală, în clasa a 8-a şi atunci viaţa mea s-a schimbat şi am avut turnura spre altceva. Aşa am ajuns în economic, am făcut cel mai bun liceu economic de la acea vreme, că altă variantă de-a alege un liceu bun nu aveam din opţiunile pe care le aveam.

Dar deşi nu am urmat medicina,… tot spre asta tind, pentru că în clinica asta nu am adus nu doar specialişti în estetică, ci şi în medicină”, a declarat Mihaela Borcea.