Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete BIANCA RUS, acuzații grave în instanță în dosarul divorțului: LOVITURI ÎN ABDOMEN ȘI CLIPE DE GROAZĂ

BIANCA RUS, acuzații grave în instanță în dosarul divorțului: LOVITURI ÎN ABDOMEN ȘI CLIPE DE GROAZĂ

Un articol de: Stirescu.ro - 16 Mar 2019, 09:18

Apar informații bombă despre divorțul cântăreței sătmărence Bianca Rus de bărbatul lângă care credea că va fi fericită.


Jurnaliștii din presa mondenă au aflat ce acuzații i-a adus Bianca fostului soț. Aceasta a declarat în instanță că a fost lovită în abdomen.


”Totodată, reclamanta a precizat că a fost operată la stomac și pârâtul știa că prin aplicarea loviturilor în această zonă a corpului îi provoacă dureri foarte puternice, motiv pentru care, din cauză că a început să vomite foarte des, medicul i-a prescris un tratament pentru calmarea durerilor. Arată aceasta că, la data de 06.12.2018 s-a prezentat la INML pentru constatarea leziunilor suferite, urmând ca certificatul medico-legal să fie emis pe data de 24.12.2018.


De asemenea, reclamanta a învederat instanței faptul că pârâtul a amenințat-o cu publicarea în ziar a unei fotografii compromițătoare, în care aceasta apare într-o postură intimă, cu scopul de a o denigra public.

Arată reclamanta că pârâtul este o persoană foarte violentă, fiind sancționat deseori de organele de poliție, iar în ceea ce privește actele de agresiune exercitate asupra acesteia, arată că la data de 04.08.2018 a depus la Secția 8 de Poliție o plângere penală împotriva acestuia pentru săvârșirea infracțiunii de lovire și alte violențe, iar la data de 21.11.2018 a formulat o nouă plângere împotriva pârâtului pentru săvârșirea infracțiunilor de loviri și alte violențe și furt între rude, având în vedere că la finalul lunii octombrie acesta i-a sustras bijuteriile personale”, se arată în actele depuse la dosar, conform cancan.ro.


Instanța a precizat că ”(…) nu au fost constatate leziuni traumatice de natura celor descrise de martor”. Ba mai mult: ”Prin urmare, tribunalul apreciază că în cauză nu s-a făcut dovada dincolo de orice dubiu a existenței agresiunilor fizice din data de 03.12.2018. Apelarea la serviciul de urgență 112 sau formularea unor plângeri penale nu reprezintă în sine probe care să facă dovada existenței unor agresiuni. Cu privire la pretinsele agresiuni verbale și psihologice, tribunalul reține că acestea nu au fost probate în cauză, martorul B______ F_____ audiat în fața primei instanțe relatând exclusiv aspecte pe care i le-a prezentat reclamanta”.  

Citeşte mai multe despre:   bianca rus