Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete BECALI i-a dat bani lui ANDREI ȘTEFĂNESCU. Pentru ce i-a cerut artistul mii de euro

BECALI i-a dat bani lui ANDREI ȘTEFĂNESCU. Pentru ce i-a cerut artistul mii de euro

Un articol de: Stirescu.ro - 18 Feb 2019, 15:57

Andrei Ștefănescu a făcut o dezvăluire senzațională. Fostul membru al trupei Alb & Negru a spus că în urmă cu mai bine de 10 ani i-a cerut ajutor financiar lui Gigi Becali.


„Gigi Becali m-a ajutat pe mine direct, în 2007. Lumea trebuie să ştie. În 2007 sau 2008, când am câştigat noi Eurovision România, am plecat la Helsinki. La Helsinki, din păcate, pentru scenografia noastră… Noi aveam nişte momente, voiam nişte artificii, nişte perdele de artificii care să sară de sus. Aşa era momentul nostru gândit la Bucureşti.

În spate era un perete plin de leduri, pe scenă la fel, se vedeau tot felul de imagini din ţările respective, despre care noi cântam. La un moment dat, pe final ne trebuiau nişte artificii care să sară, să coboare, era un moment culminant al piesei. Neavând posibilitatea, costau 5.000 de euro ce ne trebuia…

N-am avut la cine să apelăm şi am apelat la Gigi. Gigi Becali a zis: „E pentru România? Îţi dau banii”. Şi ne-a dat cei 5.000 de euro, cu care noi am reuşit să facem momentul să arate foarte bine România. Noi eram România în momentul acela. A dat acest cadou pentru ca noi să avem un show frumos la spectacol. Face lucruri care ajută oameni şi care nu se ştiu”, a dezvăluit Andrei Ştefănescu.

Sursa foto: sport.ro

Citeşte mai multe despre:   gigi becali  -   andrei stefanescu