Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete INCENDIAR! S-a aflat tot despre AVEREA SECRETĂ a lui FUEGO! A moștenit-o de la IRINA LOGHIN! Fanii sunt în stare de ȘOC

INCENDIAR! S-a aflat tot despre AVEREA SECRETĂ a lui FUEGO! A moștenit-o de la IRINA LOGHIN! Fanii sunt în stare de ȘOC

Un articol de: Stirescu.ro - 05 Mar 2019, 13:35

Paul Surugiu-Fuego a vorbit despre cel mai de preț lucru pe care îl deține. Este virba despre talentul său muzical ieșit din comun, confirmat de altfel de publicul larg, prezent la spectacolele sale organizate în marile orașe ale țării.   

"Am strâns, în ani, 31 de materiale discografice, pe diverse genuri – pop, latino, folclor, colinde, etno. Am investit în ele și-am încercat să le dau forma cea mai corectă și coerentă. Nu sunt toate, uitându-mă peste ani, perfecte, dar au ceva din aplombul vârstei respective, au pasiune și ceea ce mă caracterizează dintotdeauna – seriozitatea lucrului bine făcut. Muzica mea este averea cea mai de preț, dincolo de orice parte materială. Și fiecare album, fiecare năzuință artistică este un pariu pentru cândva.

Știu că nu se mai vând azi cd-urile, dar eu mă încăpățânez să ofer surprize publicului, astfel că voi lansa în luna martie două cd-uri distincte – unul dintre ele – FERICIRE - este cu piese noi, cu melodii lansate în ultimele luni, de la "N-AI, N-AI" sau "PORȚI DE CER", până la "FERICIRE" sau "TE VOI IUBI LA NESFÂRȘIT". Acesta se va lansa în turneul meu de primăvară. Dar pe 8 martie, împreună cu ziarul "LIBERTATEA", lansez un album de duete celebre. Nu ratați!", a scris Fuego pe Facebook.

 

Citeşte mai multe despre:   fuego  -   paul surugiu