Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Cornel Galeș a lăsat în urma sa o situație extrem de încurcată. Cine va lua toată averea

Cornel Galeș a lăsat în urma sa o situație extrem de încurcată. Cine va lua toată averea

Un articol de: Adela Iacob - 05 Dec 2019, 13:04

Răposatul Cornel Galeș a lăsat în urma sa p situație extrem de încurcată. Văduvul Ileana Ciuculete avea două procese pe rol pentru averea lăsată de artistă, chiar cu băieții săi,  Mugurel şi Cristian Sfetcu.

LACRIMI PENTRU IULIEI VÂNTUR! SALMAN KHAN A AFLAT TOTUL DESPRE AVENTURĂ! INCREDIBIL CE I-A FĂCUT ROMÂNCĂI (GALERIE FOTO)

 

În 2018, Judecătoria Sectorului 1 din București a decis următoarele:Cornel Galeş a fost obligat de judecători să plătească o cotă parte din casa în care a locuit ani de zile cu Ileana Ciuculete. În urma deciziei judecătorilor, Cornel Galeş trebuia să le dea băieţilor cântăreţei câte 34.000 de euro, cotă-parte din vila respectivă, dar şi câte 6.000 de lei, cotă-parte din drepturile de autor. Nici Galeş nu a rămas mai prejos! Pe lângă jumătatea de casă ce i s-a cuvenit, conform legii, ca soţ, conform deciziei instanţei, el a primit şi o pătrime din jumătatea de vilă ce-i revenea Ilenei, dar şi o cotă parte din drepturile de autor. Însă instanţa a respins partajul unor bunuri precum bijuteriile, hainele şi costumele populare, dar şi mobila artistei. ”Instanţa nu a reţinut aceste bunuri. A respins ca neîntemeiat. S-a împărţit jumătatea de casă de 91.000 de euro din cei 182.000 de euro, la cât a fost vândută casa. O pătrime din jumătatea de vilă i-a revenit lui Galeş, iar trei pătrimi le-au revenit copiilor”, a explicat la momentul respectiv, avocatul Teodor Popa, cel care i-a apărat pe băieţii artistei, conform click.ro. 

TRAGEDIE ÎN MUZICA POPULARĂ! CEA MAI ÎNDRĂGITĂ CÂNTĂREAȚĂ A FOST DUSĂ LA CIMITIR! MILIOANE DE ROMÂNI, ÎN LACRIMI (IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO)

Însă, decizia nu a fost definitivă. Totuși, băieții artistei spun că își doresc doar ce li se cuvinte, iar restul averii ar putea merge la fata lui Costel, Claudia. 

ȘOC TOTAL! CUM A MURIT, DE FAPT, ARSENIE BOCA! S-A AFLAT LA 30 DE ANI DE LA MOARTEA SA

”Dacă fata lui Galeş, care este rudă de gradul 1 refuză moştenirea, urcă în grad fratele lui. Conform legii, copiii şi părinţii sunt rude de gradul 1, fraţii de gradul 2. Dacă nici acesta nu va dori moştenirea, atunci statul român va interveni. Iar băieţii îşi iau partea lor. Ei nu doresc nimic din ce nu li se cuvine... Eu am vorbit cu ei, păreau foarte afectaţi. Pentru că una-i una, alta-i alta, chiar s-au oferit să ajute…”, a explicat avocatul Răzvan Socoteanu, cel care i-a reprezentat la început pe băieţi. 

 

HOPA! BIANCA DRĂGUȘANU, SURPRINSĂ GOALĂ PUȘCĂ ÎN DORMITOR, DUPĂ O PARTIDĂ DE AMOR! NU ȘTIA CUM SĂ ÎȘI ACOPERE MAI REPEDE ZONELE INTIME… (GALERIE FOTO DEOCHEATĂ)

În urma morții artistei, Cornel  a rămas cu o casă în Chitila, un apartament în Cosmopolis, casă, maşină, iar unii spun că şi-ar fi cumpărat o vilă cu piscină şi o casă, inclusiv în Spania, unde se mutase de doi ani de zile, dar şi locurile de veci din Cimitirul Străuleşti, unde îşi făcuse cavou cu artista.

Citeşte mai multe despre:   Cornel Gales