Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete AVEM CU CINE NE MÂNDRI! Românul pe care YOUTUBE îl ADORĂ: Unde a fost trimis și cine este el

AVEM CU CINE NE MÂNDRI! Românul pe care YOUTUBE îl ADORĂ: Unde a fost trimis și cine este el

Un articol de: Stirescu.ro - 12 Feb 2019, 17:12

Un român a fost ales de Youtube pentru a participa la una dintre cele mai importante conferințe pe tema securității cibernetice, la Munchen, Germania.


Este vorba despre Mihai-Alexandru „Mikey” Hash („Viral Studios”). 


Ana Kasparian, TheYoungTurks:

„În calitate de millennial preocupat de geopolitică, sunt conștientă de importanța dialogului deschis dintre liderii din toată lumea. Știu și că ceilalți colegi sunt la fel de interesați de subeict ca și mine. Fie că e vorba despre securitate, energie, cultură, tehnologie sau societate, tinerele generații vor să fie implicați în discuțiile și politicile care vor veni. Vocile noastre trebuie să fie auzite. Cu ajutorul #yourMSC, putem lua legătura și chiar influența decidenții fără să conteze etnia sau statusul socioeconomic”.

Mirko Drotschmann, MrWissen2Go:

„Pentru mine, ca jurnalist, această formulă este o oportunitate unică de a pune întrebările, care mă preocupă pe mine și pe generația mea, direct politicienilor de la conducere precum și a altor participanți de la Conferința de Securitate de la Munchen. Se întâmplă mult prea rar ca cei care iau deciziile să intre în dialog cu generația mai tânără, așa că abia aștept acest proiect”.

Citeşte mai multe despre:   mikey hash  -   youtube