Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Ei sunt câștigătorii Asia Express. Vezi care este echipa care a plecat acasă cu 30 de mii de euro

Ei sunt câștigătorii Asia Express. Vezi care este echipa care a plecat acasă cu 30 de mii de euro

Un articol de: Adela Iacob - 23 Apr 2020, 00:24

În sfârșit, s-a aflat cine sunt câștigătorii show-ului Asia Express, sezonul trei și ce ecipă a plecat acasă cu marele premiu pus la bătaie, în valoare de 30,000 de euro. Cei care au ieșit învingători sunt Sorin Bontea și Răzvan Fodor. În fața acestora a pierdut echipa formată din Speak și Ștefania.

Sorin Bontea și Răzvan Fodor sunt câștigătorii Asia Express, sezon 3

În marea finală, ultima bătălia s-a dat între echipele Speak - Ștefania și Sorin Bontea - Răzvan Fodor. Ambele echipe s-au luptat cu toată forța pentru a fi câștigătorii Asia Expres. Totuși, de data asta, soarta le-a surâs lui Răzvan Fodor și Sorin Bontea.

De-a lungul emisiunii, aceștia au format o echipă apreciată foarte mult de cei de acasă pentru modul amuzant în care tratau toate evenimentele pe care trebuiau să le înfrunte.

Chiar dacă au dormit în același pat, dacă au dormit chiar pe jos, chiar dacă au mâncat și băut chestii la care nu se așteptau niciodată și chiar dacă au existat momente în care au trebuit să alerge până la epuizare, nimic nu mai contează pentru că cei doi s-au întors la familiile lor înfingători.

Răzvan Fodor a împărtășit cu urmăritorii de pe Instagram câteva cuvinte referitoare la cum s-a simțit atunci când el și prietenul lui, Sorin Bondea, au fost desemnați câștigători.

„Din clasa întâi, de când am luat premiul al doilea, nu am mai câștigat nimic...până acum! E al naibii de frumos să iei premiul întâi la orice vârstă, în orice. Dar experiența asta a fost mai mult decât poți să descrii în cuvinte! Mulțumesc, echipei de producție @asiaexpressromania că m-ați făcut să accept aventura vieții mele!”, a scris Răzvan Fodor pe rețeaua socială Instagram.

Câștigătorii Asia Express

Speak și Ștefania, o echipă puternică

Speak și Ștefania au fost, de asemenea, o altă echipă foarte iubită de public și cine ar putea uita momentul emoționant în care Speak s-a decis să o ceară în căsătorie pe iubita sa, moment la care cu toții am putut fi martori.

Cei doi au fost foarte competitivi și au luptat până în ultima clipă. Ștefania a recunoscut că emoțiile pe care le-a simțit în seara asta nu au fost mai mici decât cele resimțite în acel moment în care a fost anunțată echipa câștigătoare a show-ului de pe Antena 1.

DOAMNEEE CATE EMOTIII!! Am resimtit toate emotiile finalei, am resimtit tristetea si bucuria ultimelor clipe din @asiaexpressromania. Chiar daca nu am castigat trofeul, am castigat cea mai de pret comoara,PE NOI 2. MULTUMIM voua, celor ce ati trait emotiile noastre din fata televizoarelor, celor ce ne-au trimis sute de mesaje de sustinere, incurajare si iubire. cea mai minunata comunitate. GATA, SUNT LESINATA DE EMOTII ”, a scris Ștefania pe Instagram.

Câștigătorii Asia Express

Pe de altă parte, Speak nu are foarte multe cuvinte, dar mulțumește din tot sufletul tuturor care l-au susținut în această etapă din viața lui.

„In momentul asta nu am foarte multe cuvinte... Dar tot ce pot spune este MULTUMESC din tot SUFLETUL! Revin cu mai multe cuvinte...”, a scris acesta pe Instagram.

Câștigătorii Asia Express

 

 

 

Citeşte mai multe despre:   razvan fodor  -   chef sorin bontea  -   speak