Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Așa a ales Prințul Harry să o surprindă pe Meghan Markle cu ocazia aniversării lor. Cei doi au împlinit doi ani de căsătorie

Așa a ales Prințul Harry să o surprindă pe Meghan Markle cu ocazia aniversării lor. Cei doi au împlinit doi ani de căsătorie

Un articol de: Adela Iacob - 23 Mai 2020, 15:18
sursa Foto: Instagram Vedete

Prințul Harry și Meghan Markle au sărbătorit doi ani de când și-au jurat credință veșnică. Cei doi au avut spectaculoasa ceremonie de nuntă pe data de 19 mai 2018, iar acum sunt mai fericiți ca oricând.  Celebrul eveniment, plin de fast, a avut loc în decorul de poveste al catedralei de la Palatul Kensington. Aceștia s-au cunoscut în iulie 2016 printr-o prietenă comună, Violet von Westenholz, care le-a aranjat o întâlnire surpriză, iar de atunci au simțit că există o chimie aparte între ei. Cu ocaziei zilei aniversării lor, cei doi și-au împărțit cadouri pe măsura evenimentului.

 

Cum au sărbătorit Meghan Markle și Prințul Harry aniversarea lor de doi ani

 

Prințul Harry și Meghan Markle sunt în atenția publicului de când au luat hotărârea de a renunța la titlurile de membri seniori ai casei regale britanice li de a se muta împreună cu fiul lor în vârstă de un an, Archie, în Statele Unite.

În prezent, Prințul Harry și Meghan Markle se află în Los Angeles, locuind într-o proprietate a actorului și regizorului Tyler Perry.  Cu ocazia aniversării, aceștia și-au dăruit câteva lucruri simbolice, potrivit Elle.

Conform unei surse de la Us Weekly, „Meghan i-a dăruit o felicitare, în care a scris de mână un mesaj foarte emoționant, exprimându-și iubirea față de el”. Pe de altă parte, Prințul Harry a surprins-o pe frumoasa lui soție cu „un buchet imens de trandafiri și cu un inel”. Lăsând la o parte lucrurile materiale, cei doi și-au dorit cel mai mult să fie împreună într-o așa zi specială „în care se pot bucura unul de celălalt, fără să fie intrerupți”.

Reporterul de la Casa Regală, Omid Scobie, a vorbit cu o sursă, care a confirmat și celor de la revista Harper’s Bazaar faptul că „ziua se va desfășura petrecând timpul împreună în familie. Nu vor munci deloc și s-au asigurat că nu au nicio conferință sau vreo întâlnire programată. La fel ca restul lumii, aceștia se află în izolare, așa că vor sta împreună acasă. Dar cu siguranță vor avea o zi frumoasă”.

 

Biografia lui Meghan Markle

 

Meghan Markle a mărturisit că speră ca cei care o desconsideră să își schimbe părerea despre ea după ce vor citi biografia „Finding Freedom: Harry, Meghan and the Making of a Modern Royal Family”, scrisă de jurnaliștii Omid Scobie și Carolyn Durand.

Aceasta este încrezătoare că oamenii vor înțelege de ce ea și Prințul Harry au fost nevoiți să ia toate aceste decizii de cuplu după ce vor parcurge cartea respectivă.

„Finding Freedom: Harry, Meghan and the Making of a Modern Royal Family” va putea intra în posesia oamenilor din august, atunci când va fi disponibilă în librării.

Meghan Markle este de părere că tablidele au portretizat-o greșit și vrea să elimine toate miturile conform cărora ea ar fi avut o atitudine deloc politicoasă  cu angajații casei regale și că tot ce o interesa era statutul și puterea pe care acesta i-o conferea.

„Vrea să spulbere imaginea sa de divă exigentă, care era nepoliticoasă cu angajații regali și alții, fiind doar interesată de faimă și putere”, după cum au mărturisit mai multe surse.

 

 

 

Citeşte mai multe despre:   meghan markle  -   printul Harry