Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Nico a ajuns LA FUNDUL SACULUI? Și-a luat AL DOILEA JOB pentru A SE ÎNTREȚINE! CE FACE cântăreața pentru BANI?

Nico a ajuns LA FUNDUL SACULUI? Și-a luat AL DOILEA JOB pentru A SE ÎNTREȚINE! CE FACE cântăreața pentru BANI?

Un articol de: Stirescu.ro - 16 Feb 2019, 19:32

În cadrul unui interviu pentru Viva!, artista Nico a mărturisit că nu se descurcă grozav cu banii doar din activitatea muzicală, așa că a fost nevoită să își mai ia încă o slujbă pentru a se putea descurca.

„Din punctul meu de vedere, succesul se măsoară în primul rând în numărul de concerte. Când ești solicitat să cânți, atunci știi sigur că muzica ta e apreciată. Sigur că importante sunt și vizualizările care se fac pe YouTube, dar totuși concertele rămân cele mai importante.

Eu trăiesc din muzică, atât de pe urma concertelor, cât și de pe urma activității de la Teatrul Toma Caragiu din Ploiești, unde sunt angajată. Consider că se poate trăi din muzică atunci când oferi calitate și când muncești pentru asta.”, a declarat Nico.

„După generațiile noastre, apar și alți artiști care poate sunt în prim-plan, dar, totuși, mie nu mi se pare că artiștii trecuți de prima tinerețe sunt uitați. Eu, personal, lansez mereu piese noi, chiar acum, pe 1 februarie, de ziua mea de naștere, voi lansa împreună cu MediaPro Music un nou single ce va beneficia de aceeași promovare ca și piesa unui artist să spunem… din generația actuală.”, a completat artista.

Citeşte mai multe despre:   nico