Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Profeție devastatoare la mormântul lui ARSENIE BOCA! Se va întâmpla în POSTUL PAȘTELUI! Românii, în stare de șoc (GALERIE FOTO)

Profeție devastatoare la mormântul lui ARSENIE BOCA! Se va întâmpla în POSTUL PAȘTELUI! Românii, în stare de șoc (GALERIE FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 08 Apr 2019, 15:24

Deși a murit în urmă cu 30 de ani, părintele Arsenie Boca a lăsat în urma sa scrieri și rugăciuni care sunt urmate cu strictețe de către credincioși. "Părintele Ardealului" era cunoscut  pentru cuvântăreile sale despre credință și despre minunile pe care forța divină le poate face pentru credincioși.

LACRIMI PENTRU IRINA LOGHIN! ANUNȚUL DUREROS TOCMAI A FOST FĂCUT! FUEGO, ÎN STARE DE ȘOC

În cuvântarea sa de acum mai bine de 60 de ani, în Săptămâna Patimilor, Arsenie Boca îndemna la rugăciune și la ascultare, iar moartea să nu îi înspăimânte pe oameni. El spunea că aceasta trebuie văzută că o înviere, nicidecum că o năpasta.

ȘOC ÎN SHOWBIZ! SFÂRȘIT PENTRU TEO TRANDAFIR! DE DATA ASTA, E ADEVĂRAT!

“Această se petrece în viață prin neîncetată lepădare de sine, prin crucea noastră cea de fiecare zi - cât abia de rămân zile neumbrite de tristețe - și desăvârșit se biruie prin moarte. Așa se restabilește temelia cea străveche.

ȘTIREA ZILEI ÎN ROMÂNIA! INIMA LUI ION ILIESCU A CEDAT! MEDICII AU FĂCUT ANUNȚUL ÎN URMĂ CU PUȚIN TIMP

Prin moartea pe cruce trupul se purifică și ajunge expresie și mijloc direct al Duhului dumnezeiesc, devine adevărat trup spiritual al Dumnezeului - Om, înviat. Tot așa și noi, ne rugăm lui Dumnezeu să ne curătească viață de întinăciune, arată wowbiz.ro.

Citeşte mai multe despre:   arsenie boca