Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete ANUNŢUL MOMENTULUI la Antena 1! E vorba despre DEMISIA lui DANI OȚIL! Ce se va întâmpla cu emisiunea! Fanii, în stare de ŞOC

ANUNŢUL MOMENTULUI la Antena 1! E vorba despre DEMISIA lui DANI OȚIL! Ce se va întâmpla cu emisiunea! Fanii, în stare de ŞOC

Un articol de: Stirescu.ro - 23 Ian 2019, 23:51

Dani Oțil și Răzvan Simion au abordat în glumă într-un recent interviu un subiect delicat în viața oricărui prezentator TV: “demisia”.

Dani a avut o intervenţie neaşteptată cu puțin timp înainte de a începe șirul întrebărilor, când editorul de la “Pagina de Media” i-a anunțat atât pe cei care priveau live-ul pe Facebook, dar și pe cei doi prezentatori că pot da share video-ului.

“Înainte de a începe discuția, către cei care se uită dacă voi considerați că această discuție poate aduce lucruri interesante – îmi spunea Dani înainte că o să aducă – share către prietenii voștri pe Facebook. Chiar, share și voi, dacă aveți la îndemână telefoanele. (…)”, a spus Petrișor Obae.

Dani Oțil i-a răspuns prompt, spunând că el va distribui ceva pe pagina lui de Facebook doar atunci când își va anunța demisia.

“Eu dau share când îmi anunț demisia”, a spus Dani Oțil în glumă.

Citeşte mai multe despre:   dani otil  -   razvan simion