Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Anunț TRIST despre Nelu Ploieșteanu! A mers la MORMÂNT! „E cea mai groaznică durere posibilă”

Anunț TRIST despre Nelu Ploieșteanu! A mers la MORMÂNT! „E cea mai groaznică durere posibilă”

Un articol de: Stirescu.ro - 16 Dec 2018, 15:17

Nelu Ploieșteanu a împlinit 68 de ani, pe 15 decembrie. În loc să își servebe ziua, cu muzică și voie bună cum era obișnuit, a mers la mormântul fiului său, care a murit la doar 28 ani. 

„Sărbătorile mele s-au dus, au plecat odată cu băiatul meu. Îmi va fi alături familia. În fiecare an, am făcut petrecere şi lucruri frumoase cu toţi prietenii. Acum, chiar dacă mulţi m-au sunat, le-am spus că, de ziua mea, voi sta în casă cu copiii şi că va fi o zi obişnuită. Voi sta cu gândul la băiatul meu şi atât. Prioritatea petrecerilor în viaţa mea acum e pe locul 20. Sunt sănătos, munca mă menţine în formă. Nu doresc însă nimănui să treacă prin ce am trecut eu. Moartea copilului e cea mai groaznică durere posibilă. În locul băiatului meu puteam fi eu, maică-sa, era altceva”, a declarat Nelu Ploieșteanu, scrie Libertatea.

Mihăiță era țintuit la pat de mai bine de 20 de ani. Băiatul a venit pe lume perfect sănătos, dar în urma unui vaccin, la vârsta de 2 luni, acesta a dezvoltat tetrapareză spastică și encefalopatie. 
 

Citeşte mai multe despre:   nelu ploiesteanu