Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete A făcut o CRIZĂ DE NERVI! Antonia, REACȚIE DURĂ către fani! ''Nu am nevoie de sfaturi, de comentarii, de nimic. Nu vă place, nu intraţi să comentaţi!'' (FOTO)

A făcut o CRIZĂ DE NERVI! Antonia, REACȚIE DURĂ către fani! ''Nu am nevoie de sfaturi, de comentarii, de nimic. Nu vă place, nu intraţi să comentaţi!'' (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 04 Feb 2019, 13:16

Cântăreața Antonia a fost acuzată de fani că își neglijează fețița (Maya), pe care o are cu Vincenzo Castelano, italianul de care s-a despărțit de câțiva ani. 

Artistei i s-a reproșat și faptul că l-ar fi părăsit pe acesta pentru Alex Velea.

Enervată la culme de acuzele care i s-au adus, Antonia a reacționat:

„Aşa mă dezamăgeşte lumea, cum cred ei că ştiu absolut tot ce se întâmplă în viaţa mea. Mi se pare atât de ridicol. Nu ai cum.. deci nu ai cum cu ei. Hai să vă spun ceva. Dacă eu mi-am refăcut viaţa alături de un alt om şi am făcut alţi copii, nu înseamnă, nu există. Să-mi uit fetiţa. Mi se pare răutate pură, efectiv răutate pură să spui aşa ceva. Nu există asta ceva. Mi se pare foarte penibil, deci eu mă blochez când văd câtă prostie există. I-am dat viaţa fetiţei mele. Face parte din mine, înţelegeţi?  Situaţia prin care trec nu este una uşoară. Voi habar nu aveţi detaliile. Despre situaţia asta, nimic nu ştiţi.

Nu credeţi că mi-aş dori să fim toţi împreună? Dar momentan nu este posibil. Pentru că dacă era posibil, sută la sută apăream cu toţi copiii. Este foarte penibil. Vă asigur eu că nu ştiţi absolut nimic despre situaţia mea. Nu am nevoie de sfaturi, de comentarii, de nimic. Nimic. Doar susţinere, atât sau nici măcar susţinere. Nu vă place, nu intraţi să comentaţi. Dar trebuie să comentaţi, că vă simţiţi bine atunci. Că răutatea ce face din oameni.. wow, vai… E prea, e prea.. din poveşti să fie o mamă bună, să aibă o carieră. Să ştiţi că mi s-a spus de mai multe ori că sunt o femeie puternică, e… uite că ăsta e unul dintre momentele în care chiar nu mă simt puternică.  Copiii mei mă fac să mă simt puternică. Bărbatul meu mă face să mă simt puternică. Părinţii.. şi familia mea, şi muzica”, a spus Antonia, citează Cancan.

Citeşte mai multe despre:   alex velea  -   vincenzo castellano