Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Antonia nu e rușinoasă. A recunoscut că a cântat pe scenă în timp ce avea menstruație

Antonia nu e rușinoasă. A recunoscut că a cântat pe scenă în timp ce avea menstruație

Un articol de: Stirescu.ro - 12 Mar 2019, 11:27

Antonia este de multe ori prea sinceră. Cântăreața adulată de întreaga Românie a făcut o declarație neașteptată: a recunoscut că a concertat chiar și în acea perioadă a lunii.


”Probabil ați auzit de multe ori întrebarea “ce ai, ești pe stop?”. De parcă ar fi ceva rău. Si numele… ”pe stop”- lumea crede că punem stop activităților noastre în “zilele alea”. Eu am fost De Neoprit Pe Stop la multe concerte și evenimente. Haideți să punem STOP prejudecății de a fi PE STOP!


 Dă share unei reușite pe care ai avut-o când erai în acea “perioadă” cu hashtag-ul #DeNeopritPeStop și împreună cu EWA vom pune STOP prejudecății de a fi PE STOP.

#DeNeopritPeStop”, a scris Antonia.


”Asta cred ca e ultima grija a femeilor… tare mi-ar placea sa investiti timpul si imaginea voastra in cursuri de educatie sexuala in scoli, sa incurajati tinerii la un ritm de viata sanatos, sport, arta, orice altceva decat fleacurile acestea INUTILE!! “stopul” acesta face parte din viata unei femei, nu poti sa pui stop la nimic. Si nu e o prejudecata, e anatomie, for F’s sake!!!”, a scris una dintre vizitatoarele paginii Antoniei.