Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Angelina Jolie, gest umanitar impresionant. A donat 1 milion de dolari pentru a asigura hrana copiilor defavorizați

Angelina Jolie, gest umanitar impresionant. A donat 1 milion de dolari pentru a asigura hrana copiilor defavorizați

Un articol de: Adela Iacob - 27 Mar 2020, 16:28

Este foarte cunoscut faptul că Angelina Jolie călătoreşte în ţări foarte sărace din lume, unde face gesturi de caritate mai ales pentru copiii de culoare.

Recent, vedetă a donat 1 milion de dolari pentru a asigura hrană copiilor săraci din SUA.

Banii au mers la fundația No Kid Hungry, care se ocupă de distribuirea alimentelor către copiii defavorizați.  Pentru că școlile s-au închis în majoritatea tărilor din lume, cei mici nu mai primesc o masă caldă, iar donația vedetei va merge la cei care provin din familii nevoiașe.

Angelina Jolie a ocupat primul loc într-un top al celebrităţilor cu cele mai multe iniţiative umanitare, însă nu este singură care a făcut o asemenea donație. Mai multe vedete au luat atitudine de la începutul pandemiei, printre care, Kylie Jenner, Blake Lively și Ryan Reynolds, Stephen și Ayesha Curry, Ariană Grande și Justin Timberlake.

Dincolo de donațiile impresionante, Angelina este o femeie extrem de sensibilă, care se implică masiv în eradicarea discriminării rasiale.

Printre cele mai emoționante acțiuni pe care le-a făcut ea a fost și eliberarea unui băiețel african din sclavie.

 "Acest băiețel era în sclavie, din cauza culorii pielii sale. El a fost în sclavie de când avea 5 ani. El a fost legat de un copac. Așa că, am decis să fac ceva în legătură cu asta. Am plătit pentru el pentru a fi liber. Acum, el este alături de o familie iubitoare. Fii schimbarea pe care doreşti să o vezi în lume. Sper că oamenii să realizeze, în cele din urmă, că există o singură rasă, rasă umană, şi că suntem cu toţii parte din ea", a declarat Angelina Jolie despre gestul ei.

Angelina Jolie are șase copii împreună cu Brad Pitt: trei adoptați – Maddox, născut în Cambodgia, Zaharanăscută în Etiopia, și Pax, născut în Vietnam – și trei biologici: Shiloh și gemenii Knox și Vivienne.

Citeşte mai multe despre:   angelina jolie