Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Andreea Tonciu a revenit la TV complet schimbată: Am refuzat foarte multe proiecte (FOTO)

Andreea Tonciu a revenit la TV complet schimbată: Am refuzat foarte multe proiecte (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 13 Feb 2019, 21:28

Andreea Tonciu a revenit la televizor după o absență considerabilă. Fosta asistentă a lui Capatos a vorbit despre viața ei și despre ce e mai important acum pentru ea în emisiunea lui Mihai Morar de la Antena Stars.

"O cresc pe Rebeca. Nu are nimic de la mine. Să ştii că mă consider o fată foarte ok, sunt normală. Prin felul meu de a fi am câştigat publicul. Rebeca face 3 ani în iunie. Mă ajută foarte mult mama mea. (...) Crede-mă, sunt foarte fericită, sunt mult mai liniştită, dar îmi lipseşte nebunia pe care o făceam eu înainte. Să apar non-stop la televizor, cum apăream înainte. Chestia asta a fost cam urâtă, să nu mai fac ce făceam înainte, mi s-a pus un stop în care nu m-am regăsit. A intervenit şi naşa, şi naşul, au fost discuţii. Acum mă lasă să apar la orice emisiune. (...) 


Nu am pierdut ceva, libertatea cu apariţiile mele TV, în rest de ieşit ies. Am refuzat foarte multe proiecte, foarte mari. Dani s-a obişnuit, trebuie să îi placă. Dacă ies acum ies doar cu soţul meu, doar în weekend când o las la mama mea. Ieşirile nu îmi lipsesc. (...) În faţa naşilor aproba, iar acasă schimba foaia. Este gelos, dar nu mai este cum era în trecut. El poate să facă ce vrea, nu sunt posesivă. ", a spus Andreea Tonciu.


"2019 o să fie anul meu, o să redevin Andreea Tonciu, pe micul ecran. Vreau să o înscriu la o grădiniţă, o ă caut o grădiniţă bună", a mai spus Andreea Tonciu. 


 

Citeşte mai multe despre:   andreea tonciu