Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Andreea Raicu a dezvăluit că se întâlneşte cu cineva! Cine este noul bărbat? Pentru că începe aşa o întreagă căutătură...

Andreea Raicu a dezvăluit că se întâlneşte cu cineva! Cine este noul bărbat? Pentru că începe aşa o întreagă căutătură...

Un articol de: Alexandra Cismaru - 04 Sep 2019, 18:52

Relaţiile Andreei Raicu au fost întotdeauna un subiect tabu şi niciodată nu a vorbit prea mult în spaţiul public despre viaţa personală. Acum însă, vedeta a dezvăluit că se întâlneşte cu cineva. Cine este noul bărbat? Nu ştim! Andreea Raicu a spus clar că nu îi place să vorbească despre relaţiile ei amoroase, deci... n-o s-o facă. Cel puţin, nu acum. 

BOMBĂ! CREAM A SPUS TOT ADEVĂRUL DIN SPATELE CAMERELOR DE LA ”FERMA”: ”M-AM SIMȚIT CA LA PUȘCĂRIE, AM ÎNDURAT FRIG ȘI AM MUNCIT EXTREM DE MULT”

"Am spus că mă întâlnesc cu cineva. Dar ştii de ce nu-mi place să vorbesc? Pentru că începe aşa o întreagă căutătură. Şi cu ce face, şi cu ce vârstă are... Drept pentru care, nu-mi doresc să vorbesc despre subiectul ăsta. Consider că am lucruri mai importante pentru mine pe care vreau să le spun decât astea. Da! (n.r. este îndrăgostită). Dar de ce oamenii nu vor să înţeleagă că nu vreau să vorbesc despre asta... Nu vă spun nimic", a declarat Andreea Raicu la o emisiune tv, potrivit spynews.ro.

UN NOU SEMN CĂ DIVORȚUL E APROAPE! ALEX BODI, GEST IEȘIT DIN COMUN, CHIAR DE ZIUA LUI

Şi mai ştim că relaţia nu este atât de avansată, dat fiind faptul că vedeta a spus că încă locuieşte singură. O credem pe cuvânt!

MIHAI BENDEAC ESTE ÎN CULMEA FERICIRII! FRATELE SĂU, ASPIRANT LA GLORIE, TOCMAI A DEVENIT CAMPION LA...

"Nu ne-am mutat împreună. Eu locuiesc singură.", a precizat vedeta.  

Andreea Raicu nu a dat uitării trecutul, dar nu pentru că încă mai are sentimente pentru vreun fost iubit, ci pentru că, de-a lungul timpului, a avut multe de învăţat despre iubire şi despre oameni. Lucruri pe care, ori de câte ori are ocazia şi prin fel de fel de proiecte, le împărtăşeşte cu alte femei. 

Vedeta a mărturisit că a avut o relaţie toxică de şapte ani. Ce înseamnă de fapt "o relaţie toxică"? Ei bine, Andreea Raicu a explicat că, practic, într-o astfel de relaţie, eşti mereu tensionat şi îţi pierzi încrederea în tine. 

Şi acum stăm şi ne gândim.... Cu cine a avut Andreea Raicu o relaţie de şapte ani? Ei bine, cu Tudor Chirilă! În 2006, un sărut în faţa camerelor de filmat a oficializat relaţia celor doi. Apoi însă, au trecut prin numeroase împăcări şi despărţiri. În anul 2008, îşi anunţau separarea pe blogurile personale, dând impresia că nu mai există şansă de împăcare de data aceasta. Cu toate acestea, în vara anului 2010, Andreea Raicu şi Tudor Chirilă au fost surprinşi în tandreţuri în Centrul Vechi al Bucureştiului. Un an mai târziu, în 2011, şi-au spus din nou adio. 

"Am avut o relaţie toxică, lungă, de şapte ani. Nu mai eşti tu, nu mai eşti fericit. Persoana respectivă în loc să te susţină, e împotriva ta.... Eşti veşnic tensionat, îţi pierzi încrederea în tine... Nu e un subiect dificil pentru că am putut să mă uit la ele. Relaţiile dificile pot fi şi la 40 de ani...", a continuat Andreea Raicu.

Citeşte mai multe despre:   Andreea Raicu