Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Andreea Raicu, speriată de CORONAVIRUS! A vizitat Italia! ''Puțini oameni sunt conștienți de ceea ce se întâmplă''

Andreea Raicu, speriată de CORONAVIRUS! A vizitat Italia! ''Puțini oameni sunt conștienți de ceea ce se întâmplă''

Un articol de: Andrei Ștefan - 10 Mar 2020, 15:54

Andreea Raicu se îngrijorează de evoluția noului coronavirus în România, fapt împărtășit cu fanii săi de pe internet.

Mai mult, vedeta a vizitat zona Toscana (Italia) chiar în urmă cu trei săptămâni, fapt ce i-a sporit panica.

„Nu pot să mă fac că nu există un subiect care mi-a acaparat gândurile în ultimele zile. Poate și pentru faptul că am vorbit mult cu prietena mea care locuiește în Italia, în Toscana. În urmă cu trei săptămâni, când am vizitat-o, era liniște acolo, nimeni nu prea vorbea despre acest subiect. 

Deși erau 2 cazuri izolate în Roma de circa 3 săptămâni, nimeni nu privea situația cu prea multă îngrijorare. În Lombardia încă nu fusese depistat niciun caz. De atunci până azi în Italia sunt 9172 de cazuri și peste 463 de decese. Până azi Lombardia a fost izolată împreună cu alte 14 provincii, peste 16 000 000 oameni au revenit în zona rosie ceea ce înseamnă că nimeni nu are voie să părăsească această zonă. 

În seara asta guvernul italian decide să extindă decizia asupra întregii peninsule!! De ce? Pentru a nu răspândi virusul care se împrăștie cu o viteza amențitoare.

O serie de români, cum au aflat de această situație și-au strâns bagajele, s-au suit în trenuri, mașini sau în ce au gasit și au fugit unde au vazut cu ochii, mulți dintre ei spre Romania. Aici foarte puțini oameni sunt conștienți de ceea ce se întâmplă. 

Tușesc fără să își acopere gura sau o fac cu mana cu care ulterior ating diverse obiecte sau fața și zonele de acces către căile respiratorii. Multor romani veniți din străinătate li s a spus să stea acasă. Nici nu s-au gândit pe motiv că ei nu au nimic”, a scris Andreea Raicu pe Instagram, despre contextul actual.

Citeşte mai multe despre:   andreea raicu