Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Andreea Popescu, foarte liniştită lângă soţ! Vedeta o ţine dintr-o vacanţă în alta: Cum arată fosta dansatoare... (FOTO, VIDEO)

Andreea Popescu, foarte liniştită lângă soţ! Vedeta o ţine dintr-o vacanţă în alta: Cum arată fosta dansatoare... (FOTO, VIDEO)

Un articol de: Alexandra Cismaru - 23 Aug 2019, 15:55

A trecut prin multe greutăţi, a avut multe obstacole de depăşit în viaţă, dar acum şi-a găsit fericirea. Andreea Popescu este foarte liniştită lângă soţ şi copil. Iar acum au plecat împreună într-o vacanţă de fiţe, de fapt, o altă vacanţă, pentru că au tot fost plecaţi vara asta.

OLIU ÎN LUMEA STARLETELOR PLAYBOY: A MURIT SUBIT, LA 29 DE ANI! CE PASTILE I-AU FOST FATALE (VIDEO)

Andreea Popescu şi-a luat soţul şi băieţelul şi au dat fuga împreună în însorita Grecie. Relaxarea şi liniştea au fost elementele definitorii ale acestei vacanţe, însă nu a lipsit nici distracţia. Au petrecut mai mult timp pe yacht, iar micuţul Ioachim a fost tare încântat de aceasă primă experienţă din viaţa sa, potrivit spynews.ro.

ȘOC! NADIA A ÎNCETAT DIN VIAȚĂ! ESTE TRAGEDIA MOMENTULUI! VESTEA A CĂZUT CA UN TRĂSNET

Andreea nu l-a scăpat din ochi pe Ioachim, dar asta nu înseamnă că a uitat de distracţie. 

BOMBA VERII: ANTONIA ȘI-A SCHIMBAT LOOKUL! ALEX VELEA A ÎNNEBUNIT CÂND A VĂZUT-O! TU AI RECUNOAȘTE-O? (FOTO)

Îmbrăcată cu un costum de baie negru, din două piese, Andreea afişa un zâmbet larg, semn că se simţea tare bine. Dar asta nu e tot, la un moment dat,fosta dansatoare a Deliei ne-a arătat că are şi talent la săriturile în apă.

Andreea chiar se pricepe! Suntem curioşi dacă şi cel mic îi va moşteni talentul. Întreaga familie s-a bucurat de peisajele superbe care îţi tăiau răsuflarea. Parcă de pe yacht se vede totul şi mai frumos. Iar din imagini putem observa că micuţul Ioachim a fost, la rândul lui, tare impresionat de ceea ce a văzut.

Dar şi admiratul peisajelor poate fi obositor, aşa că la un moment dat, o pauză de somn a fost mai mult decât binevenită. Fosta dansatoare a Deliei are grijă ca micuţul Ioachim să aibă parte de tot ce este mai bun, iar copilăria lui să fie una plină de amintiri superbe. Dacă bruneta se bucură acum de o viaţă lipsită de griji, copilăria ei a fost una modestă, cu posibilităţi limitate.

Citeşte mai multe despre:   Andreea Popescu