Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete BOMBĂ în showbiz! Andreea Marin, suspectă de CANCER! ''Ce m-a convins să mă operez este...''

BOMBĂ în showbiz! Andreea Marin, suspectă de CANCER! ''Ce m-a convins să mă operez este...''

Un articol de: Stirescu.ro - 12 Dec 2018, 13:35

Andreea Marin (43 de ani) a suferit recent o nouă intervenție chirurgicală la coloană, după ce, în 2012, a mai fost operată la o clinică privată din Turcia, scrie Click.

Vedeta se află în prezent în plin proces de recuperare după operația la coloană suferită luna trecută. „Am scăpat de o povară care apăsa pe coloana mea și îmi îngreuna viața, așa că de acum...voi zbura!”

„Ce m-a convins să mă operez este atenția mea constantă pentru sănătate și dorința de echilibru. Știm foarte bine că fără sănătate nu avem mai nimic. Aveam o problemă și trebuia analizată obiectiv, de un specialist. Am avut norocul să întâlnesc un medic deosebit, de o rară calitate umană, doctorul Dragoș Zamfirescu. Drumurile noastre s-au întâlnit într-o campanie umanitară la care am pus umărul - «Zetta - Ajută-ne să ajutăm!», ce are drept scop realizarea a 50 de operații complexe pro-bono. Am căpătat încredere cunoscând mulți pacienți ce au trecut prin mâinile lui și mi-am spus că aici, acasă, vreau să mă operez și eu. Problema mea de sănătate a implicat riscuri, dar Dumnezeu a fost cu mâna pe umărul meu și îi mulțumesc. A existat chiar și riscul extrem de incomod al unui răspuns nefavorabil în urma biopsiei realizate în timpul operației, dar mă bucur nespus că sunt sănătoasă astăzi, recuperarea merge bine, am scăpat de disconfortul de zi cu zi din zona cervicală, am reînceput să merg la antrenamentele de sport și mă simt din ce în ce mai bine”, a declarat fosta Zână.

Andreea poate conduce din nou mașina și chiar merge pe tocuri, însă vedeta evită excesele de orice fel în această perioadă. „Nu am restricții, poate doar protejarea zonei unde a avut loc incizia în timpul intervenției. Deocamdată, la sala de sport ocolesc anumite mișcări, dar îmi sunt permise celelalte 90%. Mi-am reluat deja complet activitatea și săptămâna aceasta, doctorul Dragoș Zamfirescu m-a scăpat și de ultimul pansament. Așa că mi-am regăsit confortul.”
 

Citeşte mai multe despre:   andreea marin