Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Andreea Marin împlinește 46 de ani. Mesajul fostei prezentatoare tv transmis cu această ocazie

Andreea Marin împlinește 46 de ani. Mesajul fostei prezentatoare tv transmis cu această ocazie

Un articol de: Adela Iacob - 22 Dec 2020, 12:27

22 decembrie este zi de sărbătoare pentru Andreea Marin. Astăzi împlinește 46 de ani. Într-o zi atât de specială, fosta prezentatoarea tv și-a amintit de momentele care i-au marcat viața și care au transformat-o într-o femeie puternică, dar care se bucură de viață. 

Cu această ocazie, Andreea Marin a scris și un mesaj pe rețelele sociale, în care a subliniat că fiecare lecție pe care a primit-o de la viață a ambiționat-o să-și depășească limitele.  

 

 

"46 de ani nu e o vârstă. E o bijuterie. Depinde de tine, Femeie, sa fie asa! Da, viața s-a dovedit a fi un drum sinuos, cu destule piedici, cu umbre dincolo de lumina reflectoarelor, dar am făcut o alegere: să caut mereu să aflu ce mă așteaptă dincolo de ele. Să fac întotdeauna tot ce îmi stă în putere. Să privesc în sus cu încrederea ca voi găsi o cale, oricât ar părea de greu. Și am înțeles că, atunci când depinde de mine, nu exista nu se poate! Mulțumesc pentru pașii voștri alături de mine pe acest drum. Sănătoși să fim, să continuăm", a transmis Andreea Marin. 

Citeşte mai multe despre:   andreea marin  -   aniversare