Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Emoționant! ANDREEA MARIN a vorbit deschis despre CANCER! Se luptă de ani buni cu BOALA NECRUȚĂTOARE: 'Am filmat chiar în SALA DE OPERAȚII unde mă aflam' (VIDEO)

Emoționant! ANDREEA MARIN a vorbit deschis despre CANCER! Se luptă de ani buni cu BOALA NECRUȚĂTOARE: 'Am filmat chiar în SALA DE OPERAȚII unde mă aflam' (VIDEO)

Un articol de: Stirescu.ro - 30 Ian 2019, 09:48

Celebra prezentatoare Andreea Marin este cunoscută pentru campaniile umanitare în care se implică de ani buni în România, cele mai recente acțiuni vizând lupta împotriva cancerului.

Vedeta a vorbit într-un reportaj despre Campania "Zetta - Ajută-ne sa ajutam!", care în doar câteva luni de la lansare, a dus la realizarea a 40 de operații grele, complexe, oferite gratuit pacienților aflați în momente extrem de dificile.

“Se apropie Ziua mondiala a luptei împotriva cancerului și subiectul, precum și emoția sa, sunt parte integranta a acestui reportaj, va voi anunță când va fi difuzat și va sfătuiesc sa îl urmăriți, veți descoperi informații prețioase pentru sănătatea noastră.

Pentru mine, impresionant a fost faptul ca am filmat chiar în sala de operații unde ma aflam, in urma cu puțin timp, ca pacient, alături de @doctorzamfirescu și echipa sa”, a scris Andreea Marin pe Instagram.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Un reportaj realizat ieri, având ca punct de plecare campania "Zetta - Ajută-ne sa ajutam!" ce a dus, în doar câteva luni de la lansare, la realizarea a 40 de operații grele, complexe, oferite gratuit pacienților aflați în momente extrem de dificile, pentru ca medicii voluntari ai @asociatiazetta au pus umarul și continua sa o facă. Se apropie Ziua mondiala a luptei împotriva cancerului și subiectul, precum și emoția sa, sunt parte integranta a acestui reportaj, va voi anunță când va fi difuzat și va sfătuiesc sa îl urmăriți, veți descoperi informații prețioase pentru sănătatea noastră. Pentru mine, impresionant a fost faptul ca am filmat chiar în sala de operații unde ma aflam, in urma cu puțin timp, ca pacient, alături de @doctorzamfirescu și echipa sa. #ajutanesaajutam #sperantatv

O postare distribuită de Andreea Marin (@andreeamarinromania) pe

Citeşte mai multe despre:   andreea marin