Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete ANDREEA MARIN ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU! Accidentul a fost cumplit! IMAGINI ȘOCANTE

ANDREEA MARIN ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU! Accidentul a fost cumplit! IMAGINI ȘOCANTE

Un articol de: Stirescu.ro - 02 Apr 2019, 17:20

Andreea Marin a lnsat, cu foarte puțină vreme în urmă, un strigăt de ajutor pentru un copil de 14 ani  a cărui voață a fost marcată de un accident teribil. 

TRAGEDIE ÎN SHOWBIZ! MEDICII AU FĂCUT ANUNȚUL TRIST DESPRE MONICA TATOIU! DIN PĂCATE, S-A ÎNTÂMPLAT PE MASA DE OPERAȚIE

”Campania „Zetta – Ajută-ne sa ajutam!” face ceea ce a promis în continuare, în fiecare săptămână medicii Voluntari din Asociatia ZETTA își unesc forțele și fac, gratuit, operații pentru cei aflați în nevoie, coordonați de Dr. Dragoș Zamfirescu. Astăzi îl cunoașteți pe Robert, in varsta de 14 ani, a cărui viata s-a schimbat în urma accidentului trăit pe cand avea 2 ani si jumatate. La bunici, jucandu-se, a dat peste vasul fierbinte in care bunica facuse ceai… Arsura grea de la mana dreapta a devenit și durerea lui sufleteasca permanenta. A suferit atunci o intervenție, a urmat și a doua la varsta de 4 ani si jumatate… Crescand, a dezvoltat un complex, e cavaler acum și se ferește sa ii fie văzută rana întinsă pe mana sa. „Si pe timp de vara, el merge tot cu maneca lunga”, povesteste mama cu tristețe.

ȘOCANT! PREVIZIUNI DEVASTATOARE DESPRE ROMÂNIA! MARELE MĂCEL VA LOVI DE PAȘTE

Doctorul Dragoș Zamfirescu a excizat o parte din țesutul afectat, Robert este pe mâini bune și pe calea vindecarii. Baiatul este foarte fericit si optimist acum. Sunt zeci de copii și maturi ce au intrat în programul de reconstrucție, datorita campaniei noastre. Orice donatie, cât de mica, e o șansă la o viata mai buna, chiar dacă medicii operează gratuit, e nevoie de fonduri pentru consumabilele necesare în orice operatie, un cost ce nu poate fi evitat. Dacă doriți sa faceți un gest de omenie, intrati pe www.asociatiazetta.ro si apasati butonul Doneaza. Un minut dedicat de voi online poate însemna atât de mult pentru acești oameni! Va mulțumim!”, a scris Andreea Marin.

ȘOC ÎN TELEVIZIUNE! CARMEN HARRA A FĂCUT ANUNȚUL! TEO TRANDAFIR ESTE VIZATĂ...

 

Citeşte mai multe despre:   andreea marin