Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete CONCEDIATĂ de PRO TV, acum MILIONARĂ în dolari! FANII sunt UIMIȚI! Așa ceva... (GALERIE FOTO)

CONCEDIATĂ de PRO TV, acum MILIONARĂ în dolari! FANII sunt UIMIȚI! Așa ceva... (GALERIE FOTO)

Un articol de: Andrei Ștefan - 18 Iun 2019, 14:18

Andreea Liptak, fosta prezentatoare de știri, are o familie frumoasă și o afacere prosperă, ce a făcut-o milionară în dolari! 

Concedierea de la Pro Tv (acum 7 ani) se pare că i-a adus cel mai mare beneficiu!

„Cu un copil de 1 an și unul de 4 ani acasă, ne-am mai luat joburi în plus, am deschis o mică afacere, că să ne putem susține. Ne-am lăsat «recrutati» într-o afacere de network-marketing, multi-level, că să putem supraviețui rămânând etici - un model de business de care au fugit toți corporatistii din jurul nostru pentru că le-a fost teamă că li se degradează imaginea și își pierd statutul (închipuit!). Mie nu mi-a fost rușine să vând produse bune și nu îmi este nici acum. Timp de 7 ani, m-am trezit la 4 dimineața și am ajuns acasă la 9-10 seara. Fiind antreprenor. Mă uităm în ochii fetelor mele (dacă nu dormeau când ajungeam acasă epuizată) și știam că într-o zi o să avem ceea ce merităm. Și ceapă aș fi vîndut, dacă asta mi-ar fi ajutat familia! Mă interesează să muncesc cinstit, nu dau doi bani pe reputație”, a mărturisit vedeta, conform Wowbiz.

ȘOC LA PRO TV! FLORIN CĂLINESCU, DEPISTAT CU CANCER! DETALII ÎNGROZITOARE DESPRE MARELE ACTOR

Fosta vedetă Pro TV s-a născut într-o familie cu o situație materială precară, dar acum viața a răsplătit-o.

DOLIU LA ANTENA 1! VESTEA MORȚII LUI I-A ÎNTRISTAT PE TOȚI! A LĂSAT UN GOL IMENS

„Provin dintr-o familie simplă: tata – ospătar încă de pe vremea lui Ceaușescu, mama a fost muncitoare în trei schimburi la fabrica de conserve Refacerea din Arad. Azi, la 40 de ani, sunt fără bunici și fără mamă. Am terminat o facultate și apoi încă una, pentru că am fost învățată că dacă ai carte, ai parte. Eram studentă la Științe Economice și m-am angajat la PRO TV Arad în urmă cu 20 de ani, că să îmi câștig existența. Nu am moștenit nimic, că nu am avut ce, doar bunul simț. 6 luni am muncit în PROTV fără un ban, pentru că pe vremea aceea, mai întâi demonstrai, apoi ți se dădea o șansă.

Mama mea a murit tristă, cu o pensie de 750 de lei pe lună. Toată viața ei ne-a spijinit, nu a conceput niciodată să primească ajutor de la noi. Vreți să va spun de câte ori am întârziat plata întreținerii sau plata ratei la bancă, până ne-am redresat? De câte ori am plătit dobânzi și penalități la stat pentru că nu am plătit impozitele la timp, pentru că nu știam cum să mai împărțim banii?”, a mai povestit Andreea Liptak.

ȘOC: S-A SINUCIS! LACRIMI AMARE ÎN MUZICA POPULARĂ! "ŞI-A PREGĂTIT SFÂRȘITUL"

În 2007, aceasta a devenit soția lui Răzvan Spiridon, care i-a fost coleg la Pro TV. Cei doi au împreună două fete: Sofia și Maia.

Citeşte mai multe despre:   pro tv  -   andreea liptak