Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Andreea Ibacka rupe tăcerea. Blondina a povestit cum a fost cerută în căsărotie: I s-a părut lui mai interesant să facă cererea în căsătorie de la parter, eu fiind la etaj

Andreea Ibacka rupe tăcerea. Blondina a povestit cum a fost cerută în căsărotie: I s-a părut lui mai interesant să facă cererea în căsătorie de la parter, eu fiind la etaj

Un articol de: Adela Iacob - 19 Ian 2021, 10:06
FOTO: Facebook: Andreea Ibacka Vedete

Andreea și Cabral Ibacka se bucură de una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din showbiz, iar relația lor pare mai solidă pe zi ce trece. Blondina a povestit într-un interviu la AntenaStars cum a început să iasă cu celebrul prezentator și mai ales cum a fost cerută de soție.

Un romantic incurabil, așa poate fi descris Cabral, din poveștile soției sale. În urmă cu aproape 10 ani, cei doi și-au unit destinele, după 3 ani de relație. Blonda a povestit cum a fost cucerită de celebrul prezentator de la ProTV:

Cu toate că eu și Cabral lucram destul de puțin la proiectul respectiv, așa ne-am cunoscut. Ulterior, după mai multe luni și încercări din partea lui ne-am găsit. Nu a fost dragoste la prima vedere. Nu știu dacă există chestia asta. El a fost interesat de carcasă. Sunt convinsă că și pentru el dragostea a crescut în timp, am ajuns să ne cunoaștem. Mie mi-a mâncat tinerețile”, a declarat Andreea Ibacka la Antena Stars.

 

Cum a fost cerută în căsătorie de Cabral, un romantic incurabil

 

Au trecut 10 ani de mariaj pentru Andreea și Cabral Ibacka, iar împreună cu o fetiță adorabilă. Cererea în căsătorie a fost un evenimente cu totul și cu totul inedit, pe care amândoi și-l vor aminti cu siguranța pentru tot restul vieții.

„Au trecut 10 ani de atunci. Interesat a fost că el a anunțat întâi public la tv la emisiunea, în direct, iar după m-a anunțat pe mine. Deci eu practic am aflat prin intermediul prietenilor care m-au sunat, pentru că nu eram acasă, am aflat că intenționa să facă pasul ăsta. Eram deja de 3 ani împreună. era cumva o continuare firească a poveștii noastre. Dar a fost surprinzător. I s-a părut lui mai interesant să facă cererea în căsătorie de la parter, eu fiind la etaj. În timp ce el făcea declarația respectivă, eu mă făceam că nu aud, pentru că îmi doream să audă mai mulți vecini.

El era în genunchi, în parcarea blocului și mă întreba dacă nu vreau să ne petrecem tot restul vieții împreună. Nu i-am dat răspunsul de la balcon. Am păstrat suspansul și am coborât la el”, a explicat Andreea Ibacka, pentru sursa citată mai sus. 

Citeşte mai multe despre:   andreea ibacka  -   cabral ibacka